EKSKLUZIVNO! ZVEZDA U PROBLEMU PRED VIRTUS: Teodosić ponovo NEIZVESTAN!

Autor:

Sport

21.03.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman što se vratio..

EKSKLUZIVNO! ZVEZDA U PROBLEMU PRED VIRTUS: Teodosić ponovo NEIZVESTAN!

Foto: Starsport

Zaigrao je sinoć Miloš Teodosić tek prvi put nakon Kupa Radivoja Koraća u Nišu kada je, uprkos svim problemima, zablistao i osvojio sa svojom Zvezdom prvi trofej. Kada je on na parketu ove sezone, sve delije se osećaju mnogo lakše, međutim, muči muku sa povredama već neko vreme i taman kada se mislilo da ga je prošlo, da će moći da pomogne ekipi, prema ekskluzivnom saznanju našeg portala, postoje dobre šanse da ga nećemo videti na terenu već protiv Virtusa i da će igra crveno-belih morati da trpi izostanak svih plejeva u ekipi.

Naime, Teo je sinoć i sam potvrdio da se vratio ranije nego što je planirano, u velikoj meri iz razloga zato što se Jago Dos Santos povredio. 

Republika

Foto: Starsport

Teodosić protiv Panatinaikosa

Fali mi treninga i utakmica, vratio sam se ranije nego što je bilo planirano. Situacija je takva, Jago se povredio, ali iskoristiću ove utakmice da uhvatim ritam i što bolje se spremim - završio je Teo.

Prema ekskluzivnim saznanjima, iskusni plejmejker vuče povredu od Niša koju je zadobio nakon udarca Zeka Ledeja i koja ipak još nije potpuno zalečena, pa će magnetna rezonanca dati odgovor u poslednjem trenutku da li ćemo ga gledati na terenu sutra.

To znači da će trener Sferopulos tek pred sam početak meča doneti odluku da li će tim sa Malog Kalemegdana nastupiti sa ili bez prekaljenog bivšeg reprezentativca Srbije. Videlo se juče tokom onih 17 minuta u igri da se i dalje muči, te ova informacija i ne čudi previše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading