ŠTA SAD OVO ZNAČI? Gazda Panatinaikosa OKAČIO fotku na kojoj je Obradović! Treba li grobari da BRINU?

Autor:

Sport

27.02.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janakopulos ponovo podigao buru.

ŠTA SAD OVO ZNAČI? Gazda Panatinaikosa OKAČIO fotku na kojoj je Obradović! Treba li grobari da BRINU?

Foto: youtube.com/ Eurohoops TV

Dimitris Janakopulos

Kontroverzni gazda KK Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, izazvao je pažnju javnosti objavom zanimljive fotografije na društvenim mrežama.

Uz fotografiju piva "Žoc", Janakopulos je izneo iznenađujuće reči o bivšem treneru kluba, Željku Obradoviću, ističući da je za njega "umro kao čovek" nakon što je naprasno napustio Panatinaikos 2012. godine.

Predsednik PAO je otkrio da su njih dvojica nekada imali topao odnos, ali da se situacija drastično promenila nakon Obradovićevog odlaska. Ipak, istakao je da će dokle god bude na čelu kluba, popularni Žoc uvek biti dobrodošao kao gost u OAKA areni.

Foto: printscreen/instagram

 

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste Janakopulosovo pohvalno predstavljanje piva "Žoc" koje potiče iz Čačka i nosi ime po osvajaču devet Evroliga.

Ostaje neizvesno ko je poklonio pivo Janakopulosu, a da li je možda i sam Željko učinio to tokom nedavnog gostovanja Partizana u Atini i dalje je tajna.

Dimitris Janakopulos je još jednom uspeo da izazove pažnju javnosti svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama, ostavljajući prostora za različite spekulacije i komentare među navijačima Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading