OGROMNA TUGA: Preminuo BIVŠI KOŠARKAŠKI SELEKTOR!

Autor:

Sport

16.02.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće zapamćen kao vrhunski profesionalac.

OGROMNA TUGA: Preminuo BIVŠI KOŠARKAŠKI SELEKTOR!

Foto: printscreen twitter

U košarkaškim krugovima širom regiona, vest o smrti Srećka Medvedeca izazvala je veliku tugu i setu. Nekadašnji selektor Hrvatske, koji je bio i trofejni trener mlađih reprezentacija, preminuo je u 73. godini života, ostavljajući dubok trag u svetu košarke.


Srećko Medvedec će ostati upamćen po svom značajnom doprinosu hrvatskoj košarci. Bio je selektor Hrvatske 1998. godine, a tokom svoje karijere ostvario je zapažene rezultate i stekao veliko poštovanje među ljubiteljima košarke.


Košarkaški savez Hrvatske se oprostio od Srećka Medvedeca rečima duboke tuge i poštovanja. Njihova objava na društvenim mrežama istakla je Medvedecovu ulogu kao legendu hrvatske košarke, čime je još jednom potvrđen njegov značaj u istoriji ovog sporta u Hrvatskoj.

 

 


Tokom svoje karijere, Srećko Medvedec je ostvario značajne uspehe kao trener mlađih reprezentacija, ostavljajući neizbrisiv pečat svojim stručnim pristupom i posvećenošću razvoju mladih košarkaša.


Vest o Medvedecovoj smrti izazvala je brojne reakcije u sportskom svetu, gde su mnogi istakli njegov doprinos košarci i izrazili saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Njegova uloga kao selektora i trenera ostavila je traga kako u Hrvatskoj, tako i šire.


Srećko Medvedec će zauvek ostati upamćen kao istaknuta figura u istoriji hrvatske košarke, a njegov doprinos razvoju ovog sporta ostaje neizbrisiv. Njegovo nasleđe će živeti kroz sećanja na uspehe koje je postigao i kroz brojne generacije košarkaša koje je inspirisao svojim radom i posvećenošću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading