OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE! Kaboklo dobio POZIV KOJI SE NE ODBIJA! Odlazi odmah POSLE KUPA?

Autor:

Sport

15.02.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da ovo laska Brazilcu.

OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE! Kaboklo dobio POZIV KOJI SE NE ODBIJA! Odlazi odmah POSLE KUPA?

Foto: twitter kk partizan

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo, našao se na spisku prekobrojnik stranaca za Kup "Radivoja Koraća" u Nišu. S obzirom da se ne nalazi u dobroj formi u poslednjih mesec dana, ovakva odluka Željka Obradovića bila je očekivana. 

Ipak, moguće je da za njegov izostanak postoje drugi razlozi. Naime, Bruno se zajedno sa svojim sunarodnikom iz Crvene zvezde, Jagom dos Santosom, našao na spisku selektora Helinja, koji pozvao ih je za mečeve brazilske reprezentacije sa Paragvajem u Rio de Žaneiru 23. februara, kao i za revanš u Asunsionu tri dana kasnije.

Foto: AdmiralBet ABA liga

Bruno Kaboklo

U pitanju je Kup Amerike 2025. godine koji će se odigrati igraće se u Nikaragvi. S obzirom da Partizan već 29. februara nastavlja takmičenje u Evroligi, veoma bi bilo teško da Bruno igra i Kup "Radivoja Koraća" jer bi to u sklopu sa reprezentativnim obavezama zasigurno bilo  suviše naporno. Sigurno je i da Željko ne želi povredu svom igraču, tako da preopterećenje nikako nije opcija za centra crno-belih. 

Zbog toga se čini da je mudro postupio Obradović što je izostavio Bruna iz ekipe za turnir u Nišu. 

Kaboklo bi odmah po završetku Kupa "Radivoja Koraća" trebao da se priključi reprezentaciji Brazila, a grobari će pomno pratiti da li će nastupi u nacionalnom dresu pozitivno uticati na njegovu posrnulu formu. Ukoliko to bude slučaj, već protiv Efesa bi moglo da se primeti koliko je zdrava doza patriotskog duha uticala na Kabokla. 

BONUS VIDEO  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading