MONAKO SAOPŠTENJEM ODUŠEVIO SVE U PARTIZANU! Crno-bele će imati VETAR u leđa! Ovo je DOKAZ tome!

Autor:

Sport

30.01.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko interesovanje vlada za utakmicu 24. kola Evrolige.

MONAKO SAOPŠTENJEM ODUŠEVIO SVE U PARTIZANU! Crno-bele će imati VETAR u leđa! Ovo je DOKAZ tome!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana će imati podršku u Monaku, a sektor namenjen za gostujuće navijače je rasprodat, objavio je klub iz Kneževine.

Odavno je poznato koliko crno-belima znači bodrenje grobara u svakoj utakmici, pa će im pristalice kluba iz Humske biti vetar u leđa na važnom gostovanju, pošto je ekipa Saše Obradovića jedan od najvećih favorita za plasman u plej-of.

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović poveo je put Monte Karla kompletan igrački kadar, što olakšava njegovom timu put da dođe do važne pobede pred drugo uzastopno gostovanje, Virtusu u Bolonji.

 

 

Utakmica Monako - Partizan na programu je u sredu od 19 časova, dok regionalni šampion dva dana kasnije od 20.30 sati gostuje italijanskom gigantu.

Crno-beli su, podsetimo, poraženi od Virtusa u Areni (86:88) u dramatičnom prvom meču, ali su "kneževe" dobili pred svojim navijačima rezultatom 89:85.

Tim Željka Obradovića je trenutno na desetom mestu i ima skor 12-11, kao i Olimpijakos, Baskonija i Valensija, koja gubi od Crvene zvezde, što klubu iz Humske definitivno ide na ruku. S druge strane, Monako je siguran na šestoj poziciji s pobedom više i porazom manje (13-10).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading