KARI I GRIN OTKRILI DETALJE O MILOJEVIĆU: Zvezde Golden Stejta RAZORENE BOLOM! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.01.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko poštovanje za Dejana imali su svi članovi njegovog tima..

KARI I GRIN OTKRILI DETALJE O MILOJEVIĆU: Zvezde Golden Stejta RAZORENE BOLOM! (VIDEO)

Foto: Starsport, Tanjug/AP

Dejan Milojević preminuo je u 47. godini života, a tuga zbog njegove smrti ujedinila je košarkaški svet.

Golden Stejt Voriorsi čiji je Dejan bio pomoćni trener napravili su posebno dizajnirane dresove Milojeviću u čast, a najbolji igrač tima i jedna od najvećih zvezdi NBA lige Stef Kari podelio je svoj bol zbog odlaska Dekija.

- Gledao sam utakmicu njegova dva bivša tima u Srbiji. Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju. Želimo da uradimo nešto slično. Cela organizacija je u šoku. Pokušaćemo da se vratimo na posao, svi smo razgovarali... Teško je. Veliki gubitak koji će se osećati u budućnosti. Deki je uvek donosio pozitivnu energiju u svlačionicu - rekao je Kari pa nastavio:

- Ono što sam naučio iz naših razgovora, svaki put kada bih razgovarao s njim, njegovo prisustvo je bilo glasno, iako možda ne bi izgovorio ni reč. To bi bio osmeh ili zagrljaj osobe koja je vesela i prijatna po svojoj prirodi. A, ako pričamo o tome kakav je bio trener, imati pored sebe nekoga s takvom energijom, ko zna da se poveže s vama i bude iskren u isto vreme, da na isti način ume da uputi pohvalu, kritiku ili sugestiju… To je umetnost trenerskog posla! - zaključio je Stef Kari.

Drejmond Grin, krilni centar tima iz San Franciska takođe ima samo lepe reči za Milojevića.

- Klej(Tompson) mi je rekao jednu od najzanimljivih stvari: ’Kada si ušao u arenu i rekao, šta je sa Dekijem danas?’. Svako ima svoj neki čudan dan. Siguran sam i da Klej kada dođe neki dan kaže: ’Drejmond priča s*anja danas’. Nekad svi dođemo, pa se zapitamo: ’Šta je treneru danas?’", započeo je Grin i nastavio:

https://www.youtube.com/shorts/OVv9OsCFhRo

- Ne znam koju je lošu osobinu imao Deki. Uvek je bio pametan, previše pametan, srećan, uvek je unosio odličnu energiju, gledao je sa strane, ali uvek osećaš njegovo prisustvo. Uvek ti priđe, rukuje se sa tobom, zagrli te, smeje se. Pita te: ’Šta ima, brate?’ i smeje se. Takav je bio Deki. Kada pomešaš to sa genijem kakav je bio za košarku, osećao si posebno prisustvo jednog čoveka. Izgubili smo sjajnu, neverovatnu osobu - zeključio je Drejmond Grin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading