SAZNAJEMO: Evo ZAŠTO se JOŠ UVEK NIŠTA NE ZNA oko SAHRANE Dejana Milojeviča!

Autor:

Sport

20.01.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompikovane procedure "koče" dalje korake.

SAZNAJEMO: Evo ZAŠTO se JOŠ UVEK NIŠTA NE ZNA oko SAHRANE Dejana Milojeviča!

Foto: Starsport, Shutterstock

Dejan Milojević, srpski košarkaški trener, preminuo je u 47. godini od posledica infarkta.

Milojević je bio u Solt Lejk Sitiju, na timskoj večeri sa svojim Golden Stejt Voriorsima, gde se srušio usled srčanog udara. Prevezen je u bolnicu, ali spasa nije bilo. Oštećenja mozga bila su prevelika, te je isključen sa aparata

Ovaj tragičan događaj ostavio je u suzama kompletnu javnost, a ogroman broj Dejanovih bivših saigrača, igrača, kolega prijatelja, rivala opraštaju se od njega svakodnevno.

Trag koji je Milojević ostavio u košarci ostaće neizbrisiv.

Vreme i mesto sahrane još uvek nisu poznati, a zašto je to tako, otkriva nam izvor blizak pokojnom Dejanu.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milojević

 

 

- Puno je papirologije uključeno u ceo proces. NBA liga ima svoja stroga pravila kada su u pitanju igrači, treneri. Cela organizacija je na vrhunskom nivou, tako da i u ovakvim, tragičnim okolnostima mora da se prati određeni protokol. Dejan je bio osiguran u Americi, tako da i osiguravajuća kuća mora da napravi svoj izveštaj, a to iziskuje vreme, jer nema mesta ni za najmanju grešku.

Sve se radi kako bi Dejanova porodica bila što manje opterećena.

- Veliki broj advokata radi na slučaju u saradnji sa klubom. Čelnici Golden Stejta ne žele ništa da prepuste slučaju, a sve u cilju da porodica Milojević ne mora da brine ni o najmanjem detalju - rekao je za Republiku izvor blizak porodici Milojević.

Obdukcija mora da se izvrši.

- Detaljan uzrok smrti Dejana Milojevića zanima mnoge, a pre svega klub, bolnicu i osiguravajuće kuće. Male obdukcije će izgledno biti, a ostaje da sačekamo da sve završi, pa će se znati sve oko sahrane - zaključio je izvor Republike.

Dejan Milojević rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Lela

21.01.2024 00:06

Strasno velika tragedija! Neka ti je laka crna zemlja Dejane. Nek Bog da snage tvojoj porodici da ovaj beliki gubitak prezive!