EVO KAKO SU IGRAČI GOLDEN STEJTA PRIMILI VESTI! STEF KARI SKRHAN ZBOG MILOJEVIĆEVE SMRTI: OVAJ čovek je bio NAJHRABRIJI!

Autor:

Sport

23.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije bilo nimalo lako.

EVO KAKO SU IGRAČI GOLDEN STEJTA PRIMILI VESTI! STEF KARI SKRHAN ZBOG MILOJEVIĆEVE SMRTI: OVAJ čovek je bio NAJHRABRIJI!

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari u dresu Golden Stejta

I dok se bivši klubovi, čitava NBA franšiza, Evroliga, slavni košarkaši i svi članovi Golden Stejta opraštaju od prerano preminulog Dejana Milojevića, nije se nigde mogla pročitati reakcija kapitena tima iz San Franciska - Stefa Karija.

Ipak, danas je "procurelo" da je i on bio skrhan prilikom slušanja užasnih vesti.

Na Tviteru je poznata stranica koja ujedinjuje sve navijače "Ratnika" objavila neke detalje koji do sada nisu bili poznati.

 

- Milojevićeva porodica je doletela u Jutu sa Havaja u sredu ujutru. Odlučili su da ga skinu sa aparata. Deki, legenda košarke u Srbiji, perspektivni trener sa svetlom budućnošću ispred sebe, nežni džin koji je za dve sezone u Golden Stejtu postao obožavan u celoj franšizi, proglašen je preminulim u sredu. Kasnije tog jutra, svi članovi Voriorsa, oko 50 ljudi, sedelo je u hali u "Grand Amerika" hotelu. Mnogi od njih su bili u restoranu, čekajući i nadajući se dobrim vestima. Ostali su tek čuli šta se desilo i nervozno su čekali nove vesti. Ali, bilo je jasno da ih neće biti. Na facama žene Nataše, sina Nikole i ćerke Maše moglo se videti da neće biti dobro - piše u prvoj polovini objave, a potom je usledio i Karijev deo izjave u kom je sa poštovanjem pričao o Dekiju, ali i o Stiv Keru.

- Ne postoje reči kojima bi mogao da se opiše taj momenat. Trener je prvi progovorio i kada je to uradio nije zazirao od toga uopšte, već je uradio sve da se nosi sa momentom sa poštovanjem prema onome što je Deki značio nama. On je prva osoba koja priča ispred celokupne Golden Stejt organizacije i Dekijeve porodice - nije morao da uradi to, ali je izabrao da hoće - rekao je Kari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading