MAGIJA U NASTAJANJU! Jokićeve asistencije OČARAVAJU SVET! Nikola PONOVO ispisao ISTORIJU košarke! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.01.2024

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorostasni Somborac igra još jednu izvanrednu utakmicu.

MAGIJA U NASTAJANJU! Jokićeve asistencije OČARAVAJU SVET! Nikola PONOVO ispisao ISTORIJU košarke! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno igraju protiv Juta Džeza i nalaze se u zaostatku na poluvremenu. Rezultat je 71:53 za Džezere. 

Nikola Jokić iza sebe ima jedno odlično poentersko veče, te predvodi svoj tim sa 12 poena. Ipak, kao što smo navikli, srpski gorostas nije samo skorer, već doprinosi na svim delovima terena. 

Istakao se svojom izvanrednom asistencijom sa celog terena, kada je kao kvoterbek dobacio loptu svom saigraču Majklu Porteru Džunioru i omogućio mu da lako poentira. 

 

 

Pored svoje asistentske magije, Nikola je uspeo da stigne do novog karijernog uspeha. Naime, gorostasni Somborac je poenima sredinom prve četvrtine stigao do čak 13 hiljada poena u NBA ligi. 

 

 

"Joker" je tako ispisao istoriju najjače lige na svetu i postao najmlađi igrač u istoriji sa 13 hiljada poena, šest hiljada skokova i četiri hiljade asistencija u karijeri.

Veliki uspeh pozlaćuje činjenica da je prethodni igrač sa ovim dostignućem kraj svog imena niko drugi do legendarni LeBron Džejms. Jedan od najboljih svih vremena je ovo učinio sa 29 godina. 

Ovo je samo dokaz koliko je Nikola daleko stigao za kratko vreme, a najbolji dani su izgleda tek pred njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading