PA DOKLE VIŠE? Pogledajte kako su sudije PONOVO oštetile NAJBOLJEG igrača sveta NIKOLU JOKIĆA! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.01.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić još jednom nije zaštićen od strane onih čiji je to posao.

PA DOKLE VIŠE? Pogledajte kako su sudije PONOVO oštetile NAJBOLJEG igrača sveta NIKOLU JOKIĆA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi  Nikole Jokića lako su savladali jednu od najgorih ekipa u istoriji NBA lige, Detroit Pistonse rezultatom 134:114.

Somborac je odigrao samo tri četvrtine (pitanje je da li je i toliko bilo neophodno), ali je i to bilo dovoljno vremena da sudije pokažu koliko nemaju respekta za najboljeg igrača današnjice. 

Naime, Sudija Ben Tejlor je dosudio „floping” Nikoli Jokiću, iako je bilo jasno da je centra Nagetsa prethodno odgurnuo Kevin Noks, što se može videti na snimku. Ipak, arbitar na parketu to nije tako video. 

 

 

Navijači iz Kolorada su logično bili vidno frustrirani zbog odluke donete na štetu igrača koji im je osvojio prvi prsten u istoriji franšize. 

"Trebalo bi da pritisnemo ligu, ovo je jednostavno neprihvatljivo"; "Sudije imaju nešto protiv Jokića, to se sada ne može poreći"; "Video sam stotine flopinga ove godine, a oni sviraju ovo?", samo su neki od komentara ispod snimka u objavi. 

I pored nefer tretmana, Nikola je pružio još jednu fenomenalnu partiju za svoj tim. Iako je poenterski bio siromašan, asistirao je svojim saigračima čak 16 puta i tome dodao, za sebe nekarakterističnih, pet blokada. 

Može se reći da i pored odnosa sa sudijama (u najmanju ruku nekorektnog), niko ne može da zaustavi srpskog gorostasa u pohodu na novi NBA prsten. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading