TUKU GA NEMILOSRDNO, ALI NE POMAŽE! Jokić POSLE SVAKOG MEČA izgeda kao da je BIO U RATU! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.01.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji način da ga zaustave osim silom.

TUKU GA NEMILOSRDNO, ALI NE POMAŽE! Jokić POSLE SVAKOG MEČA izgeda kao da je BIO U RATU! (VIDEO)

Foto: printscreen twitter

Nikola Jokić je najbolji košarkaš na svetu i tu nema dileme. Ono što srpski centar radi iz meča u meč je do sada nezapamćeno na košarkaškim terenima.

Plejmejker "zarobljen" u telu centra ima košarkašku inteligenciju i razumevanje igre koje ga čini pravim trenerom na terenu.

Kako je sazreo, Nikola sve više koristi telo i igra i više fizički, a kada se to ukombinuje sa odličnom tehnikom, ne postoji košarkaš na planeti koji može da ga brani 1 na 1.

Nikola je najbolji asistent na poziciji centra, tako da odbrana ne može da ga udvaja, jer će pronaći slobodnog saigrača u 10 od 10 situacija.

Ono što odbrambenim košarkašima ostaje je samo jedno - da ga biju!

Jokić i Denver poraženi su prethodne večeri od Orlando Medžika uprkos sjajnoj partiji srpskog centra (29 poena, 8 asistencija), ali ono što je ostalo zapamćeno je kako su izgledale Nikoline ruke nakon meča.

Pune ožiljaka, krvi, svežih rana, čovek bi pomislio da je bio na bojnom polju. Ono što je bizarno je, da je pored svih batina koje je dobio, na liniji penala bio četiri puta.

Jokić je najmanje zaštićen igrač kod sudija u NBA ligi, a po stilu igre, njegov broj odlazaka na liniju penala je zanemarljiv.

Imao je Nikola u meču sa Golden stejtom 18 slobodnih bacanja, a trener "ratnika" Stiv Ker odmah je "poveo bunu" iako je svaki prekršaj bio apsolutno zaslužen.

Džoel Embid koji je glavni Jokićev konkurent, a igra na istoj poziciji) u proseku ima 8 slobodnih bacanja po meču više od Nikole.

Kako Jokićeve ruke izgledaju nakon jedne NBA utakmice, pogledajte sami.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading