ŠOKANTNA ODLUKA ATLANTA HOKSA: Puštaju BOGDANA NIZ VODU, nisu zadovoljni jer IMAJU VEĆE AMBICIJE!

Autor: M. M.

Sport

07.01.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi Mark Stejn!

ŠOKANTNA ODLUKA ATLANTA HOKSA: Puštaju BOGDANA NIZ VODU, nisu zadovoljni jer IMAJU VEĆE AMBICIJE!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Veliko iznenađenje! Srpski reprezentativac i košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović uskoro bi mogao da promeni klub pošto njegov klub ima veće ambicije i Srbin se, navodno, ne uklapa u njih.

Kako javlja Mark Stejn, Hoksi nisu zadovoljni učinjenim u posednjih nekoliko godina i žele da ulože više novca kako bi se uzdigli na lestvici i ostvarili zapaženije rezultate.

Jedan od igrača koji bi mogao da napusti tim je Bogdan Bogdanović, a navodno i Dežonte Marej, Diandre Hanter, Klint Kapela. Okosnicu tima pravili bi, naravno, oko prve zvezde Tre Janga.

- Atlanta je odlučna da gradi tim oko Trea Janga i Džejlena Džonsona pod trenerom Kvinom Snajderom. To znači da su Dežonte Marej, Deandre Hanter i Klint Kapela na listi za trejd. Takođe, očekuje se da sjajni šuter Bogdan Bogdanović privuče veliku pažnju, ništa manju od bilo koga drugoga iz sastava Hoksa - napisao je Stejn.

Bogdan Bogdanović je u tim Atlanta Hoksa stigao iz Sakramento Kingsa 2020. godine, a ove sezone prosečno beleži 17,7 poena, 3,3 skoka i 2,8 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading