MNOGIM DAMAMA JE SADA SLOMLJENO SRCE! Bogdan Bogdanović POKAZAO NOVU DEVOJKU! Sara je prava LEPOTICA!

Autor: M. M.

Sport

04.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šmeker!

MNOGIM DAMAMA JE SADA SLOMLJENO SRCE! Bogdan Bogdanović POKAZAO NOVU DEVOJKU! Sara je prava LEPOTICA!

Foto: prinskrin

Mnoge dame su u neverici i šoku, pošto je srpski košarkaš i jedan od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni, Bogdan Bogdanović, pokazao svetu svoju novu devojku.

Na jednoj od fotografija koja kruži društvenim mrežama vidi se da je u pozacini na brodu devojka dok Bogdan upravlja plovilom. Ubrzo je otkriveno da se zove Sara Radović i da je navodno u vezi sa njim nekoliko meseci.

Nema još zvanične potvrde, mada deluje da su zajedno po objavama i potezima na društvenim mrežama. Njen Instagram nalog je zatvoren za znatiželjne poglede korisnika Instagrama, i ne može da se pristupi fotografijama, osim te jedne koja je osvanula na mrežama.

Na jednom od komentara se vidi i da su razmenili srca u komentarima, što dodatno "podgrejalo" priče o vezi.

Srpski reprezentativac rođen je 1992. godine, a Sara je navodno 2003. godište. Sudeći po informacijama na internetu, Sara studira u Italiji.

Foto: prinskrin

Sara Radović

Pre nje, Bogdan Bogdanović je bio u vezi sa američkom manekenkom Britani Neta, koja je bila i prva pratilja u izboru za mis Nju Džersija i sa njom je bio na svadbi Danila Galinarija.

Takođe se zabavljao i sa srpskom teniserkom Olgom Danilović koja je sada u vezi sa Janom Oblakom, golmanom Atletiko Madrida.

Bogdan ove sezone blista na parketu. U dresu Atlante prosečno beleži 17,7 poena, 3,2 skoka i 2,7 asistencija po meču. U decembru prošle godine imao je neke brutalne partije, poput one protiv Denvera kada je ubacio 40 poena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading