"BRATE, IZVINI, ŽURIM"! Pojačanje Zvezde Meridianbet Gilespi KASNO STIGAO U ARENU, navijači ga ODMAH OKRUŽILI!

Autor: O. J.

Sport

04.01.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fredi nije imao vremena.

"BRATE, IZVINI, ŽURIM"! Pojačanje Zvezde Meridianbet Gilespi KASNO STIGAO U ARENU, navijači ga ODMAH OKRUŽILI!

Foto: printskrin

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju Partizan večeras od 20.00 u 19. kolu Evrolige, a biće jači za pojačanje Fredija Gilespija koji je nedavno stigao na Mali Kalemegdan.

Doskorašnji centar Bajerna stigao je na godinu dana i plan je da očaja roster Janisa Sferopulosa u reketu, gde se srpski šampion najviše oslanja na Džoela Bolomboja.

Tim sa Malog Kalemegdana ima ogroman imperativ pobede, pošto najljući rival trenutno ima bolji bilans, a očekuje se da upravo Gilespi večeras rastereti sunarodnika Bolomboja ostale košarkaše Zvezde u centarskoj liniji.

Gilespi je debitovao nedavno u duelu protiv Igokee u AdmiralBET ABA ligi, a imao je rolu i u evroligaškoj senzaciji i pobedi protiv Fenerbahčea nedavno u Istanbulu. Međutim, najviše se očekuje večeras u duelu sa Partizanom na koji je Gilespi malo zakasnio. Naime, kamera Republike uspela je da uhvati Amerikanca ispred beogradske Štark Arene dva i po sata pre početka utakmica. Ali, njemu se očigledno mnogo žurilo pa nije imao vremena za raspoložene navijače koji su pritrčali da se forografišu s njim.

- Izvini, brate, ne mogu sada. Baš žurim, zakasniću na sastanak - rekao je Fredi jedinom navijaču Zvezde Meridianbet koji je želeo fotografiju.

Podsećamo, Partizan nakon 18. kola elitnog takmičenja ima učinak od 10-8, dok su crveno-beli na bilansu od 7-11. Prvi ovosezonski derbi u Evroligi Partizan je pred domaćom publikom rešio u svoju korist.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading