TRENUTAK KOJI TOPI SRCA! Jokić posle istorije ZAGRLIO ćerku Ognjenu, a onda... (VIDEO)

Autor:

Sport

29.12.2023

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski košarkaš obeležio pobedu Denvera nad Memfisom.

TRENUTAK KOJI TOPI SRCA! Jokić posle istorije ZAGRLIO ćerku Ognjenu, a onda... (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter/Denver Nuggets

Denver Nagetsi nastavili su svoju dominaciju u NBA ligi, pa su i sedmi put u nizu slavili, ovoga puta protiv Memfisa 142:105 uz novu sjajnu partiju i tripl dabl Nikole Jokića.

Srbin je ukupno postigao 26 poena, 14 skokova i 10 asistencija. Ono što je zanimljivo jeste da je do tripl-dabla stigao već posle tri četvrtine uz šut iz igre 11/11 i tako izjednačio rekord legendarnog Vilta Čemberlena.

Ipak, sve ovo nije ništa u poređenju sa momentima koje je Nikola imao pre samog meča. Naime, tokom zagrevanja, pre izlaska na parket, Nikoli je pritrčala u ćerkica Ognjena u zagrljaj. Nikola je odmah uhvatio i čvrsto zagrlio.

Momenat ćerke i tate je trajao nekoliko trenutaka, a onda je "princeza Denvera" poljubila tatu i pustila ga na meč sa Memfisom.

Ovaj momenat mnogi su prokomentrisali kao pravi koji "topi srce". Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

Najbolji uz Nikolu Jokiću, koji je bio najefikasniji sa 26 koševa, bio je Džamal Marej sa tri poena manje, Pejton Votson je dodao 20, a Koldvel Puop 12 koševa.

Aktuelni branilac šampionskog prstena je trenutno drugi na tabeli Zapadne konferencije iza Minesote Timbervulfsa sa učinkom od 23 pobede i 10 poraza. "Vukovi" imaju isti broj trijumfa, ali samo sedam neuspeha.

Inače, prethodnu noć u NBA obeležio je i drugi Nikola, srpski reprezentativac Jović bio je odličan u pobedi Majamija nad Golden Stejtom, završivši meč s 11 koševa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading