SJAJNE VESTI ZA CRVENO-BELE! Nejpir "osvetnik" sa maskom napada "manekene"!

Autor: Mirko Majski

Sport

24.11.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za Zvezdu Meridianbet uoči 10. kola Evrolige.

SJAJNE VESTI ZA CRVENO-BELE! Nejpir "osvetnik" sa maskom napada "manekene"!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u petak od 20.30 dočekuju ekipu Olimpije iz Milana, a navijači su uoči meča strepeli da li će u meču 10. kola Evrolige na terenu biti Šabaz Nejpir, najplaćeniji igrač u timu.

Plejmejker beogradskog tima najpre se našao na treningu pred utakmicu sa Italijanima, posle povrede na meču protiv Fenerbahčea. Tada je Amerikancu polomljen nos od strane Tajlera Dorsija i u narednom periodu će sa maskom biti na terenu.

Ali, njegov oporavak je trajao kraće nego što se u prvi mah mislilo. Zvezda Meridianbet, naime, za ovaj meč dobila je veliko pojačanje! Šabaz Nejpir sa maskom će zaigrati na ovom meču.

Crveno-beli su iz prošlonedeljnog duplog programa izašli sa jednom pobedom i jednim porazom. Trijumf su ostvarili nad Fenerbahčeom u Beogradu, a potom su poraženi od ekipe Olimpijakosa na gostovanju.

Fenerbahče je demoliran, a izabranici Janisa Sferopulosa su bili u igri i u Pireju do poslednjeg minuta. Košarkaši Olimpije iz Milana su na istom skoru od 3-6, međutim, ono što može da zabrine crveno-bele jeste činjenica da su u poslednjih pet mečeva izubili od narednog rivala.

Podsetimo, Šabaz Nejpir je prethodnu sezonu proveo u Milanu, da bi letos stigao na Mali Kalemegdan. Atmosferu pred meč beogradskog i milanskog kluba u Areni dodatno je podgrejao i trener gostiju Etore Mesina nedavno, kada je u jednom intervjuu pokušao da kompromituje američkog plejmejkera. Potom se pravdao da novinar s kojim je razgovarao nije najbolje preneo njegove izjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading