KATASTROFA ZA PARTIZAN: Alen Smailagić završio U BOLNICI! Obradović otkrio detalje!

Autor:

Sport

05.11.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti nakon gostovanja i pobede u Splitu!

KATASTROFA ZA PARTIZAN: Alen Smailagić završio U BOLNICI! Obradović otkrio detalje!

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Split u gostima sa 76:53 i stigli su do učinka od 5-1 u AdmiralBet ABA ligi, ali je duel u Dalmaciji ostao u senci povrede Alena Smailagića!

Smailagić je na parketu proveo svega pet minuta, nije ulazio u igru u drugom poluvremenu, a u narednim danima će biti poznato da li je i koliko ozbiljna povreda.

- Nismo imali mnogo vremena da se spemimo za meč protiv Splita. Uspeli smo da se se osvežimo, igrali smo na visokom energetskom nivou i zasluženo slavili. Uveren sam da Split može mnogo bolje i više. Istovremeno, hvala na divnoj dobrodošlici i sjajnoj atmosferi koja je bila tokom utakmice - naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

- Odnos prema obavezama je bio na visokom nivou od početka do kraja. Drago mi je što nismo imali oscilacije. Ono što me muči je činjenica da je Smailagić zbog jakih bolova u plućima završio u bolnici i sada čekamo izveštaj lekarskog tima.

Crno-beli su misli sada usmerili ka duelu sa ekipom Fenerbahčea, koja je na programu 9. novembra u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading