BRUTALNA KRAĐA: Sudije urnisale Partizan u Pireju - ovo su samo neke od sportnih situacija! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz u režiji delioca (ne)pravde1

BRUTALNA KRAĐA: Sudije urnisale Partizan u Pireju - ovo su samo neke od sportnih situacija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u okviru 4. kola ovosezonske Evrolige doživeli su i treći neuspeh i u ovom momentu četa stratega Željka Obradovića ima skor od jednog trijumfa i tri poraza.

Gostovanje Olimpijakosu i poraz nakon dodatnih pet minuta košarke rezultatom 94:98, mogao je biti i izbegnut samo da delioci pravde na ovom meču nisu u nekoliko navrata brutalno oštetili zvaničnog šampiona Admiral Bet ABA lige.

- Izuvanje kapitena Partizana Kevina Pantera:

U sam finiš sustreta domaćin je ušao sa minimalnom prednosšću rezultatom 83:82, a posed su imali crno-beli. Vokap je imao direktan duel sa Kevinom Panterom, zgazio mu je na nogu i izuo patiku, nakon čega je kapiten Partizna izgubio ravnotežu i sudije mu sviaraju prelaz preko polovine terena.

 

 

- Nedosuđeni prekršaj Nikole Milutinova:

Poslednji minut produžetka doneo je novu sumnjivu odluku na štetu Partizana. U reketu crno-belih Nikola Milutinov je pokušao u duelu sa Zekom Ledejem da se izbori za što bolju poziciju, ali je to činio sa dve ruke, ali je i navedeno "promaklo" sudijskoj trojci.

 

 

- Peti prekršaj Alena Smailagića:

Da sudijski kriterijum nije bio ravnopravan pokazuje i detalj iz reketa Olimpijakosa na miut pre kraja produžetka. Alen Smailagić je krenuo da ofanzivni skok pri čemu je povučen za ruku od strane jednog domaćeg košarkaša, a navedenu sistuaciju sudije su procenile kao kontraprekršaj Partizanovog igrača.

 

 

Nakon svega "ostaje gorak ukus u ustima". Crno-beli su očigledno pokradeni u finišu susreta, ali ekipi Željka Obradovića ostaje da se pripremi za naredna iskušenja, s obzirom da sve što se tokom ovog susreta dogodilo, neće se promeniti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
POPE

20.10.2023 10:46

U redu a sada pokažite i sporne situacije na štetu Olija pa videćete gde ih više ima.