NEINSPIRATIVNA NOĆ SRPSKIH KOŠARKAŠA: Porazi Hjustona i Majamija - Bobi i Jović imaju malo vremena da podese nišanske sprave!

Autor:

Sport

19.10.2023

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna predsezonska NBA noć je iza nas.

NEINSPIRATIVNA NOĆ SRPSKIH KOŠARKAŠA: Porazi Hjustona i Majamija - Bobi i Jović imaju malo vremena da podese nišanske sprave!

Foto: Tanjug/AP

Sve smo bliži startu nove NBA sezone i klubovi se nalaze u poslednjoj fazi priprema za ono što ih očekuje za samo nekoliko dana.

Prethodne noći širom Sjedinjenih Američkih Držana na programu su bila četiri susreta u kojima su akteri bila i dvojica srpskih internacionalaca, ali niti jedan, niti drugi nemaju preteranog razloga za slavlje s obzirom da su njihove ekipe doživele poraze.

Ekipa Majamija našeg mladog košarkaša Nikole Jovića na svom parketu dočekala je Bruklin i u neizvesnom susretu doživela poraz rezultatom 104:107 (34:29, 25:29, 18:21, 27:28). 

Imala je ekipa Majamija u finišu susreta i minimalnu prednost od pola koša (100:99), ali su gosti serijom 6:0 stigli do prednosti koju su do kraja sačuvali.

Nikola Jović je na parketu proveo 24 minuta tokom kojih je imao učinak od devet poena, pet skokova i dve asistencije, ali je opšti utisak pokvario slabim šutim za tri poena. IZ sedam pokušaja Jović je bio precizan svega dva puta.

Foto: Tanjug/AP

Loš procenat šuta Nikole Jovića protiv Bruklina

 

Kao i kada je u pitanju Nikola Jović i njegova ekipa, Boban Marjanović je sa svojim Hjustonom pretrpeo poraz u AT&T centru u San Aantoniju rezultatom 117:103 (32:13, 28:31, 23:31, 34:28).

Domaćin je već tokom uvodnih dvanaest minuta igre stekao veliku rezultatsku prednost koju nije ispustio do okončanja meča.

Boban Marjanović je na na terenu proveo svega pet minuta tokom kojih je zabeležio dva poena sa linije slobodnih bacanja, a zabeležio je i dva defanzivna skoka i jednu asistenciju.

U preostala dva susreta noćašnjeg programa Vašington je slavio protiv Njujorka sa ubedljivih 131:106, dok je Golden Stejt nakon velike drame pobedio Sakramento rezultatom 116:115.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading