NEVIĐENA PLJAČKA U FRANCUSKOJ! Lopovi OJADILI Asvel na dan meča s Partizanom! Evo šta im je sve UKRADENO!

Autor:

Sport

12.10.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija francuskog kluba se nastavlja.

NEVIĐENA PLJAČKA U FRANCUSKOJ! Lopovi OJADILI Asvel na dan meča s Partizanom! Evo šta im je sve UKRADENO!

Foto: Starsport

Samo nekoliko časova pre utakmice protiv Partizana u drugom kolu Evrolige, košarkaški klub Asvel doživeo je žestok udarac!

Nižu se loše informacije po tim iz Vilerbana, ali ih je više od poraza na premijeri od Zvezde Meridianbet u Beogradu, zaboleo napad od strane takozvane bande - No Eskejp!

Kako prenosi "Sajbernjuz", francuski tim je pogđen sajber napadom od ovih napadača, pa im je tom prilikom ukradeno 32 gigabajta podataka, uključujući lične podatke igrača, pasoše, lične karte, finansijska dokumenta, ugovore i druge poverljive materijale!

Foto: Starsport

trener Asvela Ti Džej Parker

Nije preciziran način kako je došlo do sajber krađe, što će se utvrditi posle istrage, međutim, iz tabora Asvela se niko nije javno oglasio zbog ovog gnusnog čina.

Podsetimo, Francuzi će ugostiti izabranike Željka Obradovića večeras od 20 časova, koji su takođe poraženi na premijeri u Tel Avivu, od Makabija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading