ĆORAK UMESTO "DETONACIJE": Oni su bili NA PRAGU "večitih", ali NISU DOŠLI!

Autor:

Sport

23.09.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali su nedosanjani snovi.

ĆORAK UMESTO "DETONACIJE": Oni su bili NA PRAGU "večitih", ali NISU DOŠLI!

Foto: Starsport

KK Partizan i KK Crvena zvezda Meridianbet bili su aktivni ovog leta što se tiče pojačavanja sastava.

Zvezda Meridianbet je dovela Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Adama Hangu, Džoela Bolomboja, Rokasa Giedraitisa, Šabaza Nejpira, Jaga dos Santosa, Miloša Teodosića, Nemanju Bjelicu, Majka Tobija.

Partizan je s druge strane u svoje redove privukao Ognjena Jaramaza, Mateuša Ponitku, Frenka Kaminskog i Pi Džeja Doužera.

Dovođeni su mnogi igrači u vezu sa "večitim" rivalima, spisak košarkaša koji su bili na radaru beogradskih evroligaša je poduži, a ovo su najveće "bombe" koje nisu eksplodirale.

NIKOLA MIROTIĆ

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

 

Viđen je bio sjajni centar u redovima Partizana, sve je bilo dogovoreno, a onda se desio preokret. Mirotić je potpisao za Armani, a grobari su ostali tužni, besni i razočarani.

Dovodio se u vezu Nikola i sa Crvenom zvezdom Meridianbet, ali očigledno da Srbija nije bila destinacija na kojoj je želeo da nastavi karijeru.

NIK KALATES

Republika

Foto: Starsport

Nik Kalates

 

Partizan je u potrazi za plejmejkerom, jedan od onih koji su slobodni na tržištu, a uklapaju se u stil i sistem Željka Obradovića je svakako fenomenalni Grk. Viđen je već bio u Humskoj ulici, pominje se njegov dolazak celog leta, ali od završetka posla još uvek nema ništa.

KORI HIGINS

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kori Higins

 

Bek šuter Barselone je povezivan sa Zvezdom Meridianbet. Crveno- belima jepotreban igrač njegovog profila, pregovori su bili u odmakloj fazi, a na kraju posao nije završen.

ALEKSEJ ŠVED

Republika

Foto: Starsport

Aleksej Šved

 

Još jedan iskusni bek koji je bio na pragu Malog Kalemegdana, komentarima na društvenim mrežama se dodovoravao delijama, ali od prelaska u redove šampiona Srbije makar za sad nema ništa.

TERENS ROS

Republika

Foto: Tanjug/AP

Terens Ros

 

Najveća "bomba" ovog leta svakako bi bio dolazak ovog fantastičnog NBA igrača u redove Partizana. Žena Terensa Rosa je srpkinja, a izjavio je da ukoliko napusti NBA da su mu crno-beli jedina opcija. Od toga ipak nema ništa, što je i sam košarkaš potvrdio odgovorivši navijaču Partizana na društvenim mrežama koji ga je upitao o dolasku: "Možda sledeće godine brate"

Partizan i Crvena zvezda Meridianbet su postali ozbiljan evropski brend. Ne postoji košarkaš koji nije upoznat sa navijačima beogradskih rivala, a neka imena o kojima su ranije samo mogli da sanjaju, sada su itekako dostupna.

Neke "bombe" su eksplodirale, neke nisu, ali jedno je sigurno - očekuje nas fantastična košarkaška sezona, a oba srpska evroligaša boriće se najviši plasman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading