HEROJ NACIJE: Boriša Simanić se ZAHVALIO ZA LJUBAV! Ti si NAŠ PONOS MAJSTORE!

Autor:

Sport

14.09.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudska veličina...

HEROJ NACIJE: Boriša Simanić se ZAHVALIO ZA LJUBAV! Ti si NAŠ PONOS MAJSTORE!

Foto: Starsport

Doček kakav se ne pamti priređen je košarkašima Srbije koji su svojim srebrom na Mundobasketu ujedinili naciju i učinili je najponosnijom na svetu.

Novak Đoković je takođe bio prisutan, kao i zlatni basketaši. Najbolji teniser sveta ronio je suze - opijen ljubavlju svog naroda, za koji je on bio, jeste i biće jedan od najvećih heroja.

Kada pričamo o herojima, ova ima još jednog - a on nikako ne može biti sporedan.

Boriša Simanić je ostao bez bubrega igrajući za reprezentaciju Srbije, a nakon svega što mu se dogodilo - on zahvaljuje nama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borisa Simanic (@bokaco12)

 

Toliko snage, požrtvovanja, dobrote i čojstva ima u ovom zlatnom momku, da je nemoguće ne voleti ga i idealizovati. Pokazali su mu Beograd i Srbija šta misle o njemu. Dobio je ovacije svog naroda, a nije mogao da zaustavi suze.

Novak i Boriša su plakali ko kiša, a sa njima i cela Srbija.

Ovaj narod je napaćen sa raznih strana, ali ima najveće srce, ume da prepozna emociju, a istu i da uzvrati.

Možda smo ponekad oštri, gordi...možda lako planemo, pa se brzo odljutimo...možda ima loših među nama, ali ima i onih najboljih. Umemo da čuvamo svoje heroje, a Boriša je jedan od njih.

Ova momčina koja je rizikovala sve igrajući za nacionalni tim svoje zemlje je na putu oporavka i svima je neizmerno drago.

Dao je snagu svojim drugarima, saborcima, braći - da se ujedine kao što nikad nisu. Suze Alekse Avramovića, Svetislava Pešića, Ognjena Dobrića dovoljno govore koliko Boki znači za ovaj tim. Vodio ih je svojim duhom do finala, a ovaj put stali su na poslednjem stepeniku.

Jedino bitno u svemu ovome je da Boriša bude zdrav. Najgore je prošlo, ne ponovilo se nikome. Nadamo se da će sledeće godine u isto ovo vreme, sa istim ovim ljudima stajati na balkonu i oko vrata nositi medalju koja ima zlatni sjaj.

Simanić je ovoj zemlji dao sve,a nama ostaje da kažemo samo jedno. HVALA BORIŠA, VOLIMO TE!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading