SRBI BESNI - JOKIĆ META ŽESTOKIH NAPADA: Marej NIJE UMORAN, a on jeste?! Može da TUČE BUREKE po Somboru... (FOTO)

Autor:

Sport

24.07.2023

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera našao se na meti negativnih komentara.

SRBI BESNI - JOKIĆ META ŽESTOKIH NAPADA: Marej NIJE UMORAN, a on jeste?! Može da TUČE BUREKE po Somboru... (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Katastrofalne vesti pogodile su srpsku košarku - osvajač NBA lige i jedan od najboljih košarkaša na planeti, Nikola Jokić, propustiće predstojeći Mundobasket.

Ovu informaciju Mozzart sporta prenela je skoro čitava planeta, a selektor Svetislav Pešić konačan spisak reprezentacije objaviće u ponedeljak 24. jula u 16 časova na konferenciji za medije u hotelu "Crown Plaza" i tada će biti poznato sa kojim košarkašima idemo na Svetsko prvenstvo.

Odluka Jokića da ne igra za Srbiju momentalno je izazvala velike reakcije našeg naroda. Ljudi su nezadovoljni i ogorčeni, te su mnogi žestoko napali centra Denvera na društvenim mrežama.

"Džamal Marej se izgleda ne umara, samo Nikola Jokić", "Nikola Jokić: Jel čujete kako nešto puca?", "Nikola Jokić je legenda Denvera, ali ne i reprezentacije Srbije. Razočaran sam, a ne znam više ni sam zašto...", "Nikola Jokić je igrač za sebe i karijeru. Odbija reprezentaciju, kao umoran, a zato može da tuče bureke po Somboru. Za mene je karijerni igrač koga ne zanima sopstvena reprezentacija", "Imam jednu preglupu foru, ali moram da je izbacim u eter, praštajte.... Kako se zove Nikola Jokić kad je u pitanju reprezentacija? -Nikola JOK ić", samo su neki od komentara na Tviteru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakle, Srbija "gori" zbog odluke Nikole Jokića, a narod je razočaran. Na selektoru Svetislavu Pešiću sada je ostalo da pronađe rešenje i da nađe zamenu jednom od najboljih igrača na planeti. Da li će u tome i uspeti, ostaje da se vidi.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u košarci igra se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji, a protivnici Srbije u grupnoj fazi su Portoriko, Kina i Južni Sudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
NISMO PRAVNA DRZAVA NAZALOST

24.07.2023 13:15

GLUPI I navijacki KOMENTARI ! POSLE one gnusne UCENE Miroticu mnogi su se razocarali u sistem u drzavu ! Ko stiti te silovatelje ,batinase. JOKICU PRAVI POTEZ bravo neka se NEKI osveste a zna se ko su te osobe. BAHATE osobe.

Ana

26.07.2023 07:25

On ignoriše reprezentaciju , mi treba da ignorišemo njega...iako njega za to baš zabole......dosta pisanja i njemu !