IZNENADIO IH TOTALNI PREOKRET! Amerikanci OSTALI U ŠOKU zbog Nikole Jokića!

Autor:

Sport

24.07.2023

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da veruje šta je košarkaš Denvera odlučio.

IZNENADIO IH TOTALNI PREOKRET! Amerikanci OSTALI U ŠOKU zbog Nikole Jokića!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Vest dana u nedelju 23. jula širom planete bila je da Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na predstojećem Mundobasketu!

Ovu informaciju doneo je Mozzart sport, a potvrda iste trebalo bi da se desi u ponedeljak od 16 časova kada će selektor "orlova" Svetislav Pešić javnosti saopštiti konačan spisak reprezentacije.

Jokićeva odluka šokirala je čitavu planetu, pa su tako Amerikanci ostali u neverici zbog totalnog preokreta jer su "preko bare" bili ubeđeni da će Džoker nositi dres nacionalnog tima. Među prvima reagovao je Džoel Raš iz "Forbsa" koji je sve vreme bio ubeđen da će Somborac obući dres Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić

 

Veoma me je iznenadila ova vest! Prosto mi se činilo da sve ide ka tome da će Nikola Jokić da igra za Srbiju na Svestkom prvenstvu, ali možda je, nakon što su mu se slegli šampionski utisci, shvatio koliki danak je uzela minula sezona i da baš to zahteva veći oporavak? - istakao je on, a na njegove reči nadovezao se novinar "DNVR" Adam Mares koji je molio sve za razumevanje:

- Iako potpuno razumemem različite razloge zbog kojih će Jokić preskočiti, ne može da se dovoljno objasni koliko ovi turniri znače srpskim navijačima. To je nešto što sam osetio svaki put kada bih pričao sa ljubiteljima košarke u Srbiji. Stvarno mi je žao mojih pratilaca iz Srbije. S nekima od njih sam već pričao i reakcije variraju od neiznenađenosti, preko tuge i nervoze, sve do besa. Iskreno verujem da će Jokić doneti Srbiji zlato pre nego što se sve završi.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u košarci igra se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji, a protivnici Srbije u grupnoj fazi su Portoriko, Kina i Južni Sudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
VLADE

24.07.2023 10:45

Vidi se kakav je čovek i koliko voli svoju zemlju

Milojko

24.07.2023 14:30

To je tako, formiras najboljeg kosarkasa na svetu da bi igrao samo i iskljucivo za svoj racun. Cudan je taj kapitalisticki svet.