NE MOŽES PROTIV JOKIĆA: Braun priznao - Nikola me NAPIO sa rakijom! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesno priznanje krilnog košarkaša.

NE MOŽES PROTIV JOKIĆA: Braun priznao - Nikola me NAPIO sa rakijom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi su ove sezone uspeli da, posle 47 godina, osvoje NBA pehar, pobedom u velikom finalu protiv Majami Hita, rezultatom 4:1 u seriji.

Jasno je da je glavni akter finala bio Nikola Jokić, koji je za svoje partije nagrađen MVP priznanjem, ali je veliku ulogu u osvajanju titule imao i Brus Braun, krilni košarkaš Nagetsa.

Nakon osvajanja titule, usledila je velika parada u Denveru, a zatim je ekipa produžila u Las Vegas. Sada je Braun priznao kako je to sve izgledalo u Vegasu, kao i da mu je cilj čitavo veče bio da napije našeg Nikolu.

Celo veče mi je bio cilj da napijem Jokića. Pili smo neki srpski viski (rakija), ja više nisam mogao. Samo je preokrenuo scenario. Ima veće telo, nisam ni razmišljao o tome. Ne možeš s njim da piješ, naučio sam lekciju. On je drugačiji, nikad više - objasnio je Braun uz osmeh u ednom podkastu.

U istoj emisiji je Brus pričao i o pobedi od 4:0 protiv Los Anđeles Lejkersa, u polufinalu Zapadne konferencije.

Mislim da je ta serija za nas bila nešto što smo shvatili kao vrlo lično. Više od bilo koje druge serije u ovom plej-ofu. Ne znam ja zašto, ali... Svi su bili naoštreni.. Ma, nikada, ali nikada u životu nisam video da Nikola priča na terenu! Nije on pričao sr*nja, nego o samoj utakmici! Nije se šalio, uopšte. Uopšte. Kao da je on imao nešto da dokaže, a on, pritom, najbolji košarkaš na svetu.

Podsetimo, Braun je napustio redove Nagetsa, a naredne sezone će igrati za Indijana Pejserse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading