JOKIĆ OSTAJE BEZ BITNOG SAIGRAČA: Dalas želi krilo Nagetsa!

Autor:

Sport

24.06.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver bi mogao da napusti jedan od najzaslužnijih za titulu.

JOKIĆ OSTAJE BEZ BITNOG SAIGRAČA: Dalas želi krilo Nagetsa!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa su uspeli da konačno, posle 47 godina, osvoje NBA titulu, pobedom od 4:1 u finalu, protiv ekipe Majami Hita.

Ipak, nekoliko dana po osvajanju titule, navijači Denvera su se suočili sa problemom, koji se zove Brus Braun.

Naime, krilni košarkaš, jedan od najzaslužnijih za titulu, nalazi se na izlaznim vratima tima iz Kolorada, a sada se pojavila informacija da je za njegovo angažovanje zainteresovana ekipa Dalas Maveriksa.

Ekipa iz Teksasa je već povukla nekoliko poteza kako bi omogućili da u narednu sezonu uđu jači nakon razočaravajuće sezone, a glavni je bio taj što su se otarasili Davisa Bertansa i njegovog ugovora, vrednog 17 miliona dolara.

Foto: Tanjug/AP

Brus Braun u dresu Denvera

Braun je prošlog leta potpisao ugovor vredan 13,3 miliona za dve sezone, uz mogućnost da odbije ponudu vrednu 6,8 miliona za ovu, drugu sezonu.

Nagetsi bi sada mogli da mu ponude ukupno 7,7 miliona za sezonu 2023/24, tako da druga sezona pruža šansu dvema stranama da započnu višegodišnju saradnju, počevši od 13,4 miliona dolara po sezoni (od 2024/25).

Podsetimo, Braun je bio jedan od najvažnijih šrafova u igri Denvera u šampionskoj sezoni, ostvarujući prosek od 11,5 poena, 4,1 skoka i 3,4 asistencije po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading