NISU SAMO PAO I MAKABI! Još jedan klub u trci za Zeka Ledeja!

Autor:

Sport

29.06.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Partizana pred odlaskom iz crno-belog tabora.

NISU SAMO PAO I MAKABI! Još jedan klub u trci za Zeka Ledeja!

Foto: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Nastavlja se saga o Zeku Ledeju, koji je bliži odlasku, nego ostanku u Partizanu.

Američki košarkaš je, kako smo pisali, odbio produžetak ugovora sa crno-belima, pošto zahteva novu godišnju platu u visini od 1,2 miliona evra.

Od ranije za njegove usluge interesovanje su pokazali Makabi iz Tel Aviva i grčki Panatinaikos, koji je već dogovorio bivšeg centra Partizana Matijasa Lesora i doskorašnjeg košarkaša Zvezde Meridianbet Luku Vildozu.

Kako prenosi španski Mundo Deportivo, sada se u trku za Ledejev potpis uključila i Barselona, koja je nedavno osvojila ACB ligu počistivši madridski Real u finalu sa 3:0.

 

 

Katalonci u američkom košarkašu vide zamenu za odlazećeg Nikolu Mirotića, koji nije produžio saradnju sa Barsom.

Prethodne sezone u Evroligi, Zek Ledej je upisao 39 mečeva i prosečno beležio 11,4 poena uz 5,1 uhvaćenu loptu, dok je u regionalnom takmičenju postizao 12,3 koševa i imao 5,2 skokova po utakmici.

Ledej je do sada igrao za Hapoel Gilboa Galil, Olimpijakos, a bio je član još Žalgirisa i Olimpije iz Milana odakla je 2021. došao u Beograd.

Sa "parnim valjkom" se okitio "prstenom" koji je namnenjem prvaku AdmiralBet ABA lige, dok je u Top 8 fazi Evrolige zaustavljen od strane Real Madrida, porazom rezultatom 2:3 u seriji, posle preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading