RAZOČARAN U KLUB: Nije stvar u novcu, mogli su drugačije da mi saopšte!

Autor:

Sport

15.06.2023

20:12 >> 20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maestralni košarkaš u neverici zbog odnosa kluba prema njemu.

RAZOČARAN U KLUB: Nije stvar u novcu, mogli su drugačije da mi saopšte!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nikola Kalinić

Nikola Mirotić potvrdio je da naredne sezone neće igrati za Barselonu uprkos ugovoru koji je imao do 2025. godine. Fantastični krilni centar rekao je da bi voleo da mu je to saopšteno na drugačiji način.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

- Iskreno, nisam dobio nikakvo objašnjenje. Pre svega, voleo bih da mi je to saopšteno na drugi način, u drugo vreme… Možda i da to urade neki drugi ljudi, neki koji su na višim funkcijama, jer verujem da stvari tako treba da se rade. No dobro, nije to nešto što je sada veoma važno - rekao je Mirotić za "Mundo deportivo".

Nikola kaže da su ljudi koji ga zastupaju već seli za sto sa zvaničnicima kluba i pitali da li je stvar u novcu.

- Sešćemo, razgovaraćemo, videćemo da li možemo da nešto uradimo…Ni u jednom trenutku klub nije razgovarao sa mnom o potencijalnom smanjenju plate. Ni u jednom trenutku - kaže Mirotić, koji dodaje da je već jednom pomogao klubu:

- Zašto ne još jednom? Zašto da ne saslušamo jedni druge? Srećan sam u Barseloni, a i moja porodica isto. Nije bilo moguće, jer su doneli jasnu odluku.

Mirotić ima 32 godine, u Barsi je bio od 2019. godine, a poslednjih dana spekuliše se da će Olimpija Milano biti njegov novi klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading