JOKIĆ GUBI VERU U PRSTEN? Nećemo dugo izdržati, kazniće nas!

Autor:

Sport

05.06.2023

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin iz redova Nagetsa tužan posle pretrpljenog brejka.

JOKIĆ GUBI VERU U PRSTEN? Nećemo dugo izdržati, kazniće nas!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli u potpunosti da odbrane domaći teren u velikom finalu NBA lige, pošto ih je u drugoj utakmici serije pobedio Majami Hit u Koloradu.

Najbolji pojedinac meča bio je Nikola Jokić koji je postigao 41 poen, ali ni to nije pomoglo njegovom timu da dođe do trijumfa.

Za razliku od sjajnog košgeterskog učinka, ovog puta su izostale Džokerove asistencije, kojih je bilo samo četiri.

- Ne znam, ne razmišljam o asistencijama. Kada igram, ne bavim se statistikom - rekao je novinarima srpski centar posle meča.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Izneo je zatim svoje kompletne utiske.

- Nismo igrali dobro i na pravi način u poslednjoj četvrtini. Postigli su 36 poena, to je previše. Imali su i nekoliko ofanzivnih skokova, tako je kako je. Nismo hteli da izgubimo kod kuće, ali desilo se. Nekada pobeđuješ, nekada gubiš. U plej-ofu je svaka utakmica drugačija i svaka je važna. Sada moramo da živimo sa tim i u Majamiju nas čeka nova utakmica, nadam se da ćemo je dobiti. Imaju veoma dobar tim i igrače i moramo da se prilagodimo. Moramo da igramo dobro od starta i uložimo dodatan napor.

Nastavio je u istom ritmu.

Mnogo nesporazuma i loše komunikacije, promašili smo otvorene pozicije na startu i kraju utakmice. Ubacili su 17 trojki. Moramo da budemo discilinovani, to je ključ. Bez discipline nećemo dugo izdržati. Kazniće nas. Disciplinovano iz meča u meč - podvukao je Jokić.

Finalna serija se sada seli u Majami, a trenutni rezultat je 1-1, što garantuje da će se igrati bar još jedan meč u Denveru. Treća utakmica velikog finala na programu je u noći između srede i četvrtka, sa početkom od 2 sata i 30 minuta posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading