PRVA ZVEZDA TIMA NAPALA OBRADOVIĆA! Usledio ODGOVOR srpskog trenera!

Autor:

Sport

21.05.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je burno posle neuspeha u veoma važnoj utakmici.

PRVA ZVEZDA TIMA NAPALA OBRADOVIĆA! Usledio ODGOVOR srpskog trenera!

Foto: Starsport

Željko i Saša Obradović

Košarkaši Monaka nisu uspeli da se plasiraju u finale Evrolige.

Fenomenalno prvo poluvreme odigrala je četa Saše Obradovića u polufinalnom meču protiv Olimpijakosa, ali je treća četvrtina bila kobna, pa su Grci slavili sa 27:2 u ovom periodu i na taj način stekli ključnu prednost koja im je donela borbu za trofej.

Po završetku utakmice prva violina Monaka, Majk Džejms, bio je vidno nezadovoljan te je napao trenera Sašu Obradovića i istakao da su ključni napadi morali da idu preko njega.

Voleo bih da je prvih nekoliko napada išlo preko mene, uzevši u obzir da sam veteran i zvezda tima. Osećam se sigurno i kao da mogu da nametnem ritam kada utakmice i četvrtine počnemo napadom koji ide preko mene. Nismo to radili u trećoj četvrtini. Ja sam rekao svoje mišljenje, on je imao svoje. Nastavili smo dalje - istakao je Majk Džejms.

Republika

Foto: Starsport

Majk Džejms

 

Saša Obradović kratko je prokomentarisao njegove reči.

- Čuo sam da se žalio, ali on ima ponekad tu vrtsu komentara. Prva tri napada je imao loptu u rukama, jesmo li gledali istu utakmicu? Bilo je mnogo takvih situacija ove sezone, na sastanku je grugačije pričao - staavio je tačku na ovu priču trener Monaka.

Monako će u nedelju od 16 časova pokušati da stigne do trećeg mesta u Evroligi i u susretu za bronzu igraće protiv Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading