KAPITEN MORA POD NOŽ: Grobari se hvataju za glavu!

Autor:

Sport

10.05.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana u očaju nakon poslednjih vesti.

KAPITEN MORA POD NOŽ: Grobari se hvataju za glavu!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i as Bajerna iz Minehna Vladimir Lučić doživeo je povredu zbog koje će morati da ide na operaciju naredne nedelje, a oporavak će biti dug, pa neće igrati na ovogodišnjem Mundobasketu.

Tu vest je nedavno saopštio selektor "orlova" Svetislav Pešić, koji će morati bez lidera da napadne medalju na Svetskom prvenstvu.

Međutim, ova vest je dupli razlog za brigu kod navijača Partizana, koji su sigurno tužni jer njihov ljubimac neće igrati za nacionalni tim, ali su i uplašeni, pošto su ga širom otvorenih ruku čekali da se na leto vrati u voljeni klub.

Iako nije postojala nikakva potvrda da će Lučić ponovo obući crno-beli dres, među navijačima "parnog valjka" vladao je optimizam, kada je taj transfer u pitanju.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Ipak, posle povrede i operacije na koju će ići, veliko je pitanje hoće li Lučić uopšte pojačati Partizan, a i ukoliko to uradi, koliko će mu vremena biti potrebno da uđe u prepoznatljivu formu.

Podsetimo, Lučić je za Partizan igrao od 2008. do 2013. godine i za to vreme je u pet navrata bio šampion Srbije, dok je po četiri puta osvajao AdmiralBet ABA ligu i Kup Radivoja Koraća.

Međutim, navijači crno-belih sigurno neće baš preterano razmišljati o Lučiću ove srede, pošto im je na pameti samo majstorica koju njihov klub igra u plej-ofu Evrolige protiv Real Madrida u Španiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading