PREUZEO ODGOVORNOST: Ja sam kriv za poraz od Finiksa!

Autor:

Sport

06.05.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored odlične partije u većem delu meča, izostali su njegovi poeni u finišu.

PREUZEO ODGOVORNOST: Ja sam kriv za poraz od Finiksa!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Košarkaši Finiks Sansa pobedili su u trećem meču polufinala Zapadne konferencije Denver Nagetse sa 121:114 (29:31, 38:21, 23:36, 31:26) u NBA plej-ofu i smanjili rezultat u seriji na 2:1.

Ekipi Denvera nije pomogao ni neverovatan tripl-dabl Nikole Jokića, koji je duel završio sa 30 poena, uz po 17 skokova i asistencija. Pratio ga je Džamal Marej sa 32, ali je njegova podrška izostala u finišu, kada je plej Nagetsa promašio nekoliko otvorenih šuteva.

Upravo se posle duela i oglasio Marej, koji je istakao da je iza njih teška utakmica.

- Teška utakmica, igrali smo dobro, ali ih uveli u njihov ritam što nismo smeli i moramo da budemo bolji u narednom meču - kratko je rekao Marej na početku konferencije.

Istakao je Džamal i da se smatra odgovornim za poraz svog tima.


- Promašivao sam otvorene šuteve... I to je loše. Samo 1 od 6 za tri i mnogo njih otvorenih, neke i razumem kako sam promašio i moram da pogađam to da bismo pobeđivali, pogotovo u poslednjoj četvrtini. To ne sme da se dešava. Ja sam kriv za poraz, zato me i peče, zbog tih promašaja, ali oni su odigrali dobro i pogodili neke teške šuteve - poručio je Marej.

Finiks je ovim trijumfom smanjio na 2:1, a možda i ključni duel ove serije će biti odigran u ponedeljak ujutru, od 02:00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading