NIŠTA OD F4 TURNIRA: Partizan ISPAO iz Evrolige i pre MAJSTORICE?

Autor:

Sport

05.05.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za navijače "parnog valjka".

NIŠTA OD F4 TURNIRA: Partizan ISPAO iz Evrolige i pre MAJSTORICE?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana posle meča protiv Reala

Košarkaši Real Madrida su savladali ekipu Partizana sa 85:78 (27:15, 18:27, 16:13, 24:23) i time izjednačili na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Na taj način, Madriđani su uspeli da poravnaju rezultat, iako je crno-beli tim imao velikih 2:0, nakon uvodna dva meča, koja su odigrana u Madridu. Ipak, tuča, a zatim i suspenzije su učinile svoje, pa Partizan bez Kevina Pantera nije uspeo da prikaže bolju igru protiv aktuelnog vicešampiona Evrope.

Sada se serija vraća u Madrid, gde će biti odigran peti meč, a tradicija nikako ne ide u korist beogradskog kluba.

Naime, od kada je u sezoni 2008/09 uvedeno da dalje prolazi ekipa koja prva stigne do tri pobede, odigrano je čak 14 majstorica, a neverovatno zvuči podatak da je svaku pobedio domaći tim.

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pred četvrti meč sa Realom

Prošle godine smo imali utakmicu broj pet u dve serije, a Olimpijakos je u Pireju savladao Makabi, dok je Barselona uspela da na svom terenu bude bolja od Bajerna. Sada će ekipa Željka Obradovića morati dodatno da se potrudi, ako želi da postane prva ekipa kojoj je za rukom pošlo da napravi senzaciju.

Ipak, tračak nade postoji kada se pogleda činjenica da nikada u istoriji Evrolige dalje nije prošla ekipa koja je izgubila prva dva meča u seriji. Neke ekipe su uspevale da se vrate posle 2:0 na 2:2, ali nijedna od njih nije uspela da do kraja preokrene seriju u svoju korist.

Bilo kako bilo, jasno je da će Partizan u Madridu biti jači za Kevina Pantera, dok domaći tim neće moći da računa na Gabrijela Deka i Geršona Jabuselea.

Majstorica je na programu u sredu, od 21 čas, u madridskom Vizink centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading