FEŠTA U ARENI: Grobari se uz OMILJENU Željkovu pesmu spremaju za Real! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da će večeras sve pucati u najvećoj hali na Balkanu.

 

 

Košarkaši Partizana dočekaće večeras, od 20 časova i 30 minuta, ekipu Real Madrida, u okviru treće utakmice četvrtfinalne serije Evrolige.

Posle prva dva duela, crno-beli imaju prednost od 2:0, ali su sjajne igre beogradskog tima ostale u senci velikog skandala koji se dogodio pri kraju druge utakmice, pošto su se potuki gotovo svi igrači obe ekipe.

Upravo je zbog tog incidenta atmosfera pred večerašnji meč naelektrisanija, kao i zbog činjenice da bi crno-beli, ukoliko zabeleže pobedu, obezbedili plasman na završni turnir elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

Navijači "parnog valjka" su počeli polako da se okupljaju pred istorijski duel, a grobari su odlučili da se za ovaj meč spremaju uz omiljenu pesmu Željka Obradovića.

- Sve za ljubav, sve za Partizan - odjekivalo je kafićem u kom su se skupili fanovi beogradskih crno-belih.

Podsetimo, treći meč četvrtfinalne serije ćete moći da pratite u live blogu na našem portalu. Ukoliko Madriđani večeras slave, naredni meč je na programu za dva dana, a on će takođe početi u 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading