NOVI POTRES U EVROLIGI! Gazda VELIKANA stao na stranu crno-belih! Evropi treba Partizan, a ne ekipe kao Real!

Autor:

Sport

30.04.2023

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos dao je otvorenu podršku klubu iz Humske.

NOVI POTRES U EVROLIGI! Gazda VELIKANA stao na stranu crno-belih! Evropi treba Partizan, a ne ekipe kao Real!

Foto: www.profimedia.rs

Tuča košarkaša Reala i Partizana

Iako je prošlo tri dana od utakmice Real-Partizan, ne stišava se bura posle žestoke tuče koja se desila u Madridu.

Evroliga je u međuvremenu donela odluku i izrekla kazne, te su crno-beli u trećem meču ostali bez Matijasa Lesora koji je dobio jedan susret pauze, ali i kapitena Kevina Pantera suspendovanog na dva duela.

Posle svega glas je odlučio da digne i vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakpoulos, koji je na društvenim mrežama dao punu podršku klubu iz Humske. 

- Evropskoj košarci je potrebno više ekipa poput Partizana i manje timova poput Reala. Ali pre svega, potrebna je ogromna promena da se smire strasti otkako je Đordi otišao. Takođe, neko mora da obrati pažnju i na očajno suđenje. Neko mora sedeti i gledati samo utakmice Olimpijakosa i Reala kako bi znao o čemu pričam - napisao je Janakopulos u svojoj objavi i izazvao novi potres u najelitnijem klupskom takmičenju.

Republika

Foto: prinstcreen/instagram.com

Objava Dimitrisa Janakopulosa

Inače, treća utakmica u seriji između Partizana i Reala na programu je 2. maja (20.30) u Beogradskoj areni, a crno-belima je neophodna još jedna pobeda da bi izborili odlazak na fajnal-for koji će se održati u Kaunasu.

Ukoliko se plasira tamo, tim Željka Obradovića će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Barselona - Žalgiris, u kome Katalonci imaju visoko vođstvo od 2:0.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurohoops TV

 

Što se tiče preostala dva susreta, u okršaju Olimpijakosa i Fenerbahčea trenutno je 1:1, jer je ekipa sa Bosfora napravila brejk u Pireju, kao i u duelu Monaka i Makabija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading