EKSKLUZIVNO! RUDI POKAZAO VELIČINU! Španac poslao SNAŽNU PORUKU grobarima pred dolazak u Beograd!

Autor: Marija Nestorović

Sport

30.04.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znam da nam neće biti nimalo lako i da ćemo imati veoma neprijateljski doček, kaže zvezda Reala pred treći meč s Partizanom.

EKSKLUZIVNO! RUDI POKAZAO VELIČINU! Španac poslao SNAŽNU PORUKU grobarima pred dolazak u Beograd!

Foto: Starsport

Panter i Fernandez

Duel Partizana i Real Madrida u drugom meču plej-of serije Evrolige (2:0) ostaće upamćen po velikoj tuči u Viznik centru, a legenda "kraljevića" Rudi Fernandez u ekskluzivnom intervjuu za Republika.rs govorio je o posledicama skandala koji je izazvao tektonske poremećaje u evropskoj košarci.

Povod za makljažu, podsetimo, bio je prljav prekršaj Serhija Ljulja nad Kevinom Panterom da bi potom igrači oba tima uleteli na parket. Usledilo je skandalozno pesničenje i rvanje aktera, a epilog je kazna od po 50.000 evra za oba kluba, pet mečeva suspenzije za najvećeg nasilnika Jabuselea, dve za Pantera, odnosno po jedna za Lesora i Deka.

NEPRIJATELJSKI DOČEK

Zanimljivo, jedino je naš sagovornik ostao miran i pokazao gospodske manire, za razliku od saigrača, kojima nesumnjivo sledi paklen doček tokom trećeg i četvrtog meča (utorak i četvrtak) u beogradskoj Areni.

- Prve dve utakmice odigrali smo veoma loše, sada idemo u Beograd. Posle svega što se desilo znam da nam neće biti nimalo lako i da ćemo imati veoma neprijateljski doček, ali šta da radimo. Pokušaćemo da odigramo dobro i da se ne obaziremo na navijače, koliko je to moguće - rekao je Fernandez, a zatim je dodao:

- Igranje u Beogradu uvek je zanimljivo zbog atmosfere koju prave navijači, kako Partizana tako i Crvene zvezde. Međutim, to je čar košarke. Ovaj sport i postoji zbog navijača, bez njih ništa ne bi bilo važno.

DA POBEDI KOŠARKA

Krilni igrač Reala svestan je koliko je ružna slika poslata u svet iz Viznik centra i da bi ubuduće trebalo da se priča samo o košarci.

- Košarka mora da pobedi i da se samo o njoj priča. Ovakve stvari ne smeju da nam se ponavljaju. Moramo da se borimo na terenu, kako dolikuje. Ostavljamo sve iza sebe i u narednom periodu priča se samo o košarci.

On je i istakao koliko ceni trenera Partizana Željka Obradovića.

- Željko je veliki trener i dobar čovek. Ove godine napravio je čudo s Partizanom, ali od njega se tako nešto i može očekivati. Zna kako se pobeđuje i kako se osvajaju titule.

Pored trenera, Rudi je istakao da veoma ceni i igrače crno-belih.

- Partizan ove sezone ima veoma kvalitetan tim. Svaki igrač može da donese prevagu. Teško je izdvojiti jednu osobu. Igraju timski i ako jedan zakaže, drugi nadoknadi to.

Navijači Realarealni: Sramota!

Kazne igračima Partizana i Reala izazvale su brojne reakcije. Grobari su besni zbog preblage suspenzije za Jabuselea i Deka, a njihovo mišljenje, zanimljivo, dele i pristalice španskog velikana.

- Navijam za Real, ali moram da priznam, ovo je sramota - jedan je od komentara na portalu Marka koji je na naišao na brojna odobravanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading