MATEO RAZOČARAN I SKRHAN: Moramo da nastavimo sa borbom!

Autor:

Sport

25.04.2023

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevski klub se neće lako predati.

MATEO RAZOČARAN I SKRHAN: Moramo da nastavimo sa borbom!

Foto: Starsport

Ćus Mateo

Košarkaši Partizana savladali su Real u Madridu sa 89:87 u prvom meču četvrtfinala Evrolige. Crno-beli su već na startu serije stigli do brejka, a svoje utiske nakon meča izneo je trener poraženog sastava Ćus Mateo.

 

 

- Pokušali smo na sve načine da iskoristimo Tavaresa. Nije lako u ovakvim situacijama, ali moramo da nastavimo da se borimo, još mnogo ima da se igra - rekao je Mateo.

Kapiten Partizana Kevin Panter je osim koša za pobedu, bio i najefikasniji pojedinac utakmice sa 26 poena, a imao je i šest asistencija. Osim njega, u taboru kluba iz Humske su dvocifreni bili još Zek Ledej sa 13 koševa, odnosno Alen Smailagić, Matijas Lesor i Dante Egzum koji su dodali po 11.

Na drugoj strani je fantastičan bio Gabrijel Dek koji je ubacio 24 poena, uz osam skokova. Njega je pratio Geršon Jabusele koji je postigao 14 poena, Valter Tavares je dodao 12, a Džanan Musa 10.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading