STIGLA POTVRDA USRED SEZONE! AS Partizana se seli u SAD! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani igrač crno-belih Tristan Vukčević će se od leta prijaviti na NBA draft.

STIGLA POTVRDA USRED SEZONE! AS Partizana se seli u SAD! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kako prenose američki mediji, krilni centar Partizana Tristan Vukčević napustiće crno-bele ovog leta i oprobati se na NBA draftu.

Talentovani košarkaš (213 centimetara) je tokom prošle sezone stigao iz madridskog Reala, sa kojim će se izabranici Željka Obradovića sastati u Top 8 fazi Evrolige, ali u tekućoj nije mnogo igrao za crno-bele. I pored toga, Tristanov potencijal nije prošao nezapaženo. 

Sin bivšeg košarkaša Zvezde Dušana Vukčevića upisao je 12 mečeva u ligaškom delu najelitnijeg evropskog takmičenja i prosečno provodio šest minuta na parketu, uz 1,1 poen i 1,2 uhvaćene lopte.

Međutim, na terenima AdmiralBet ABA lige imao je daleko veću minutažu, pa je i davao više poena, u proseku 8,1 koš uz 3,2 skoka na 22 meča regionalnog takmičenja. 

Treba reći da je Tristan Vukčević u regionalnom prvenstvu više puta briljirao, pa je Zadranima dao 25 poena, čačanskom Borcu 16, Ciboni dva puta po 14 koševa, MZT-u iz Skoplja 13 poena…

Prema navodima američkih novinara Vukčević se prijavio na NBA draft koji se održava u “Barkliz centru” i ima prilku da bude izabran u drugoj rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading