ZVEZDA MOŽE DO PLASMANA U TOP 8! Dobrić: I dalje je DOSTIŽAN, nismo pisihički PALI!

Autor:

Sport

07.03.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su u seriji od tri uzastopna poraza u Evroligi i ABA ligi, pa će četa Duška Ivanovića protiv najboljeg evropskog kluba pokušati da prekine crni niz.

ZVEZDA MOŽE DO PLASMANA U TOP 8! Dobrić: I dalje je DOSTIŽAN, nismo pisihički PALI!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Ognjen Dobrić i Luka Mitrović

Iako je još sedam kola ostalo od kraja regularnog dela evroligaške sezone, Ognjen Dobrić smatra da izabranici trenera Ivanovića i dalje mogu do plasmana u Top 8.

- Posle tog neočekivanog poraza ekipa nije pala i ne sme da padne. Mi imamo naš cilj, mislim da je i dalje sve dostižno. Naravno, nije drago i niko nije zadovoljan tom utakmicom, ali ova ekipa ima kvalitet i mislim da će sve doći na svoje. Svi verujemo, i igrači i stručni štab i to je pravi put, da će iz toga proizaći utakmice i da ćemo se pokazati u najboljem svetlu - rekao je Dobrić.

Nasuprot Crvenoj zvezdi, dvostruki šampion Evrope iz Istanbula se probudio i krenuo da pobeđuje.

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

 

- Bitna utakmica kao i svaka do sada, nama su sada sve bitne utakmice. Svaka utakmica je finale, moramo da igramo sa sto odsto i 40 minuta. Imali smo i protiv Albe i protiv Cibone, vodili smo, ali nismo bili fokusirani svih 40 minuta.

Ipak, bek Zvezde smatra da je sve u rukama crveno-belih.

- Igraju dobro, svi znamo kakva je ekipa Efes. Imamo mi naše prednosti i dovoljno kvaliteta da dođemo do pobede. Sve zavisi od nas i koliko budemo koncentrisani na utakmicu i detalje. Svi smo zdravi, mislim da je ekipa spremna. Nikome nije drago, kažem, zbog Cibone, ali niko nije pao psihički i iz toga moramo da izađemo jači - jasan je Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading