MELOUN PONOSAN NA JOKIĆA: Trener Nagetsa VAN SEBE zbog Nikolinog ISTORIJSKOG USPEHA!

Autor:

Sport

01.03.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar se ponovo upisao u anale NBA lige.

MELOUN PONOSAN NA JOKIĆA: Trener Nagetsa VAN SEBE zbog Nikolinog ISTORIJSKOG USPEHA!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na meču Denver - Hjuston

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali ekipu Hjuston Roketsa, u meču kom je Nikola Jokić upisao jubilarni 100. trip-dabl dabl u karijeri.

Srbin je postao tek šesti igrač kome je to pošlo za rukom, a povodom ovog ostvarenja se oglasio i Majk Meloun, trener Nagetsa.

- Upravo sam mu dao loptu (za uspomenu na jubilej) i mislim da ga je bilo sramota. Ne želi da se radi o njemu, zato je posebna osoba, poseban sin, poseban brat, poseban otac i poseban muž - rekao je trener Denvera.

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Istakao je i da ne smeju ništa da uzimaju "zdravo za gotovo" i da moraju da cene sve što on radi.

- Ne smemo da ga shvatamo zdravo za gotovo. Dugo sam u ovom poslu i znam koliko stvari brzo mogu da se promene, zato moramo ceniti sve što radi. To što se spominje u kontekstu svih ovih istorijskih dostignuća, samo nas podseća koliko smo blagoslovleni što imamo tipa poput Nikole, koji je toliko talentovan, koji je postigao sve te stvari na parketu, ali najimpresivnije kod njega je koliko je skroman. Upravo sam mu dao loptu za uspomenu na jubilej i mislim da ga je bilo sramota. Ne želi da bude u centru pažnje - dodao je Meloun.

Podsetimo, Denver Nagetsi se nalaze u ubedljivom vođstvu na tabeli Zapadne konferencije, pa je Nikola Jokić zbog toga najveći kandidat da ponovo osvoji MVP nagradu, treći put uzastopno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading