ŠOK PRED DUEL SRBIJE I GRČKE: Reprezentacija u nikad SLABIJEM sastavu!

Autor:

Sport

15.02.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oslabljeni će juriti pobedu u Atini.

ŠOK PRED DUEL SRBIJE I GRČKE: Reprezentacija u nikad SLABIJEM sastavu!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u košarci se bliže kraju, a nakon naredna dva meča ćemo saznati imena svih evropskih učesnika na Mundobasketu koji će biti odigran ove godine u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Košarkašku reprezentaciju Srbije još jedna pobeda iz naredna dva meča vodi na Svetsko prvenstvo, a sada se čini da su naši igrači saznali ko će im izaći na megdan u meču koji će biti odigran u Grčkoj.

Košarkaški portal "Jurohups" objavio je listu igrača za koje tvrde da će se naći na spisku selektora Dimitrisa Itudisa za meč protiv Srbije.

Foto: Starsport

Duel Nikole Jokića i Janisa Adetokumba

Na "Jurohupsovom" spisku se nalaze sledeći igrači:

Kostas Gondikas, Panajotis Kalaicakis, Dimitris Kacivelis, Janis Kuzeloglu, Lefteris Mancukas, Vasilis Muratos, Dimitris Moraitis, Homer Necipoglu, Gorge Papas, Nikos Rogkavopulos, Georgios Tanulis, Vasilis Toliopulos, Georgios Calampuris, Dimitris Flionis, Manolis Hacidakis, Vasilis Haralampopulos i Nikos Cukas.

Grčka je već obezbedila plasman dalje, pa se čini da je Dimitris Itudis odlučio da pozove mlađe igrače, kao i one iskusnije koji do sada nisu imali toliko prilika da nose dres nacionalne selekcije.

"Orlovi“ će u petak, 24. februara igrati protiv Grčke u Atini, a ukoliko ne budu slavili, priliku da obezbede plasman na prvenstvo će imati tri dana kasnije, kada će u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati reprezentaciju Velike Britanije.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading