ČOVIĆ ODBRUSIO MIJAILOVIĆU! CIRKUSIJADA, Ostoja je NEBITAN lik! Partizan hteo da MENJA JEDNOGLASNO donetu odluku!

Autor:

Sport

11.05.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se puši.

ČOVIĆ ODBRUSIO MIJAILOVIĆU! CIRKUSIJADA, Ostoja je NEBITAN lik! Partizan hteo da MENJA JEDNOGLASNO donetu odluku!

Foto: Tanjug

Nebojša Čović

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović imao je veoma zanimljiv nastup na Jutarnjem programu "TV Prva".

- Pojedinci imaju lične i dirigovane frustracije u mojim nastupima u jutarnjem programu. Bolje je da idem ujutru, nego popodne u večernje škole - rekao je Čović tokom gostovanja.

Potom je upitan da prokomentariše žestoke napade Ostoje Mijailovića.

- Nemam nameru da se bavim sa nebitnim likovima u košarci. Svi klubovi su imali mogućnost da glasaju o propozicijama. Početak problema je vezan za ABA ligu, gde je dogovoreno da se završnica igra između prva četiri kluba. Tada je usledila ideja da se igra osam klubova, što su Zvezda i FMP rekli ok, ali gledajte kalendar takmičenja. U julu je doneta odluka da bude četiri, pa je u septembru prebačeno na šest. Za to nisu bili samo Zvezda, FMP i Cibona.

- Tu nastaje problem sa tajmingom za KLS. Da ne bi bilo mešetarenja u odboru KLS postoje predstavnici devet klubova. Prema tome, priča da su dva kluba nadglasala jedan je netačna. Predlog takmičenja je proistekao iz Zlatiborovog predloga datog 9. marta i Dinamikovog 14. marta ove godine. Klubovi su mogli da se izjasne na sednici 17. marta, kada je doneta jednoglasna odluka.

Republika

Foto: Tanjug

Nebojša Čović

Nastavio je u dahu.

- Cirkusijada počinje zahtevom da se završnica igra fajnal-for, a ne plej-of, jer pojedinci smatraju da je lakše pobediti Crvenu zvezdu na jednu utakmicu.

- Nakon toga što je doneta jednoglasna odluka, 25. marta ima Partizanov dopis koji traži fajnal-for. Potom se traži da se promene propozicije ABA lige usred sezone, što naravno odbijaju FMP i Igokea. Zatim Ostoja izlazi sa rečima da Partizan neće igrati KLS.

Na kraju je imao i zaključak.

Zašto je KLS kriv što neko nije osvojio Kup Srbije ili Evrokup. To je sistem kao pred Kup Radivoja Koraća. Da se Zvezda uvuče u blato. Cela spletka se pravi oko fajnal-fora. Godinama se već igra plej-of KLS tako što domaći teren ima bolje plasirana ekipa iz ABA lige - poručio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NavIjaci

11.05.2022 08:51

SVAKO PRAVILO moze se promeniti na bolje. POSTENO je ZDREB !