PREPOTENTNO I AROGANTNO: Pitali su Degeneka o Mesiju, Australijanac se USUDIO ovo da izgovori!

Autor:

Sport

01.12.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna najava prvog susreta nukaot faze Mundijala.

PREPOTENTNO I AROGANTNO: Pitali su Degeneka o Mesiju, Australijanac se USUDIO ovo da izgovori!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Miloš Degenek

Štoper Australije Miloš Degenek dao je izuzetno hrabru izjavu pred meč osmine finala Mundijala protiv selekcije Argentine.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO

Bivši defanzivac Crvene zvezde rekao je da se "kenguri" ne plaše Lionela Mesija, odnosno da su naučili lekciju kako sa favoritom, posle ubedljivog poraza od Francuske na startu Svetskog prvenstva.

- Biće utakmica 11 na 11. Nema Argentina 11 Mesija, već samo jednog. Za mene je Leo najveći fudbaler svih vremena, ali igranje protiv njega ne doživljavam kao čast, jer je i on samo ljudsko biće, kao svi mi. Veća je čast što smo u osmini finala Mundijala - naveo je Degenek, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šta će reći Mesi? Degenek puca od optimizma pred osminu finala SP

Galski petlovi su verovatno najveći favoriti za osvajanje turnira. To nije samo moje, već mišljenje celokupne javnosti. Mada, isto tako, smatram da se Argentina posle početnog poraza, podigla na viši nivo i da sad iga u skladu sa svojim mogućnostima. Dodatno je motivisana činjenicom da je ovo Mesijev poslednji Mundijal, želi da ga okonča peharom. Naš zadatak je da ga u tome sprečimo.

Korpulentni odbrambeni fudbaler je otkrio da njegovi izabranici imaju veliku želju da naprave podvig u Kataru.

Veliki sam Mesijev navijač, verovatno bih više od njega želeo da osvojim Prvenstvo sveta. Šalu na stranu, dosta smo naučili iz prvog meča sa Francuzima. Možda smo i previše poštovanja ukazali prvaku planete i zato mislim da će za dva dana biti totalno drugačija utakmica - dodao je Miloš Degenek.

Podsetimo, duel Argentina - Australija zakazan je za subotu od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading