SRBIJA U STRAHU PRED KATAR: Povredio se MITROGOL!

Autor:

Sport

23.10.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Srbiju i Dragana Stojkovića Piksija.

SRBIJA U STRAHU PRED KATAR: Povredio se MITROGOL!

Foto: Twitter/PrintScreen/BalkanSports

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović, jedan od najvažnijih fudbalera reprezentacije Srbije, obnovio je povredu na utakmici između Fulama i Lidsa.

Popularni "Mitrogol", koji je na ovoj utakmici postigao i pogodak u 26. minutu, doživeo je novu povredu skočnog zgloba, zbog koje je već propustio jedan duel u Premijer ligi.

Igrao se 45. minut meča kada je Mitrović, sam od sebe, pao na travu i zabrinuo sve navijače Srbije. Još gore je što je srpski napadač odjednom pao na travu, a ne posle nekog kontakta.

Usledilo je poluvreme, a iako su mnogi očekivali da će Mitrović biti zamenjen na pauzi, naš golgeter je ipak ostao na terenu i vodio svoj Fulam do velike pobede na gostovanju, rezultatom 3:2.

Ipak, ovaj trenutak je sigurno zabrinuo selektora Srbije, ali i sve naše navijače, pošto bi povreda Mitrovića znatno umanjila šanse "orlova" u Kataru. Problem predstavlja i to što se rani o hroničnoj povredi, koju Mitrović vuče još od utakmice Srbije i Švedske, a do Svetskog prvenstva neće imati dovoljno vremena da skroz zaleči povredu.

Ipak, treba sačekati izjavu Marka Silve, posle čega će biti poznatije da li je Mitrović pretrpeo težu povredu.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, a prvi meč će Srbija odigrati 24. kada će joj rival biti selekcija Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading