HAOS NA ULICAMA BARSELONE: Navijači Blagurane gađali autobus svog tima! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neredi u Španiji.

HAOS NA ULICAMA BARSELONE: Navijači Blagurane gađali autobus svog tima! (VIDEO)

Foto: Screenshot/ManagingBarca/X

Fudbaleri Barselone večeras od 21 čas dočekuju Pari Sen Žermen na Monžiku u okviru revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona. Biće ovo zanimljiv okršaj, pošto Parižani moraju da nadoknade minus od jednog gola sa Parka Prinčeva, jer su doživeli poraz od Parižana 3:2.

Pred ovaj okršaj desio se nemili incident od strane navijača Barselone. Naime, oni su tokom noći pravili narede na ulicama, okupili su se ispred hotela u kom su odseli igrači Pari Sen Žermena i potrudili se da im priprede paklenu dobrodošlicu. Potom su tokom dočeka autobusa fudbalera Barselone zapalili baklje i dimne bombe, a u jednom trenutku su gađali autobus misleći da je tu protivnička ekipa.

 

 

 

 

 

 

Definitivno neće biti lako ni jednima ni drugima, a Barselona u ovaj susret ulazi oslabljena za četvoricu igrača. Naime, Andreas Kristensen i Serđi Roberto koji moraju da odrade višak žutih kartona. Sa druge strane tu su povređeni Gavi i Balde koji su dugo van terena, pa samim tim neće moću da pomognu svojim saigračima.

Ono što je dobra vest za Ćavija jeste da će po svemu sudeći moći da računa na Pedrija koji se oporavio od povrede mišića. Španski vezista će ukoliko bude starter biti od velike pomoći Gundoganu i De Jongu na sredini terena. Pedri je i na Parku Prinčeva igrao, samo što je ušao u drugom poluvremenu i zabeležio asistenciju za Rafinju kod izjednačujućeg pogotka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading