HRVATI OPLJAČKALI ZVEZDU PREMIJER LIGE! Odneli plen vredan više od MILION FUNTI, pa uhapšeni!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epilog upada u kuću Aleksandera Isaka.

HRVATI OPLJAČKALI ZVEZDU PREMIJER LIGE! Odneli plen vredan više od MILION FUNTI, pa uhapšeni!

Foto: republika.rs

U poslednjim vestima iz Hrvatske, jedna šokantna priča privukla je pažnju javnosti. Naime, četvorica hrvatskih državljana su završila iza rešetaka nakon optužbi da su opljačkali fudbalera Njukasla, Aleksandera Isaka. Incident se navodno dogodio 4. aprila, kada su osumnjičeni upali u kuću fudbalera. Ono što je posebno zanimljivo jeste da su ovi hrvatski državljani doputovali u Veliku Britaniju iz Italije, a u petak su lišeni slobode nakon što su ih policajci uhapsili u Zapadnom Midlendsu.

Foto: Tanjug

ŽRTVA: Isak protiv Totenhema


Prema informacijama koje su objavili mediji, u trenutku pljačke, fudbaler Isak nije bio kod kuće. Optuženi za ovaj zločin su Jela Jovanović (42), Valentino Nikolov (31), Đakomo Nikolov (27) i Čarli Jovanović (23). Oni se terete da su ukrali različite vredne predmete kao što su dizajnerska odeća, nakit, pa čak i njegov automobil. Policija je brzo reagovala i uspela da pronađe ukradeni automobil, a vrednost ukradene robe procenjuje na više od milion funti.

Britanski inspektor Šon Fordi je istakao da je ovo bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada i da operacija pokazuje odlučnost u borbi protiv ovakvih zločina.

- Ovo je bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada. Operacija pokazuje da nećemo da tolerišemo ovu vrstu zločina u našoj regiji. Želimo da zaštitimo našu zajednicu i da uhapsimo za koje verujemo da su odgovorni - poručio je Fordi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading