URNEBESNO! HRVAT IZVEO NAJGORI PENAL U ISTORIJI FUDBALA: Čitav svet mu se smeje, a on SLOMIO TRI REBRA!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za napadača.

URNEBESNO! HRVAT IZVEO NAJGORI PENAL U ISTORIJI FUDBALA: Čitav svet mu se smeje, a on SLOMIO TRI REBRA!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Ante Budimir iz Osasune izveo je penal koji će biti upamćen kao jedan od najgorih u istoriji fudbala! Naime, u utakmici protiv Valensije, u kojoj je Osasuna poražena sa 1:0, Budimir je imao priliku da postigne gol iz penala, ali je njegov pokušaj bio toliko loš da je postao predmet sprdnje i podsmeha širom sveta.

Ante Budimir je imao priliku da donese izjednačenje svom timu iz penala, ali umesto toga njegov udarac je završio u rukama domaćeg golmana. Budimir je, naime, pokušao da sačeka pad čuvara mreže Valensije, spetljao se, i jedva zakačio loptu koja je dopuzala do golmana. Najverovatnije ne bi završila u mreži čak i da na gol-liniji nije bilo nikoga, pošto je udarac bio previše slab.

 

 

Nakon ovog neverovatnog promašaja u sudijskog nadoknadi vremena, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i šala na račun Ante Budimira. Mnogi su se našalili na njegov račun, a snimak izvođenja penala postao je viralan, privlačeći pažnju široke publike.

Iako je fudbal pun nezaboravnih trenutaka, ponekad se dese i situacije poput ove. Ante Budimir će sigurno dugo nositi teret ovog promašaja, ali će takođe biti upamćen kao akter jednog od najgorih penala u istoriji fudbala.

Nakon toga, hrvatski napadač je doživeo još jedan veliki peh. Naime, Osasuna je obavestila javnost da je Budimir nakon utakmice završio u bolnici.

- Odmah nakon meča Ante Budimir je prebačen u bolnicu u Navari. Testovi su pokazali da je pretrpeo ozbiljnu traumu u predelu grudnog koša. Tačnije, slomio je tri rebra. Primio je terapiju protiv bolova. Noć će provesti u bolnici, a u utorak će biti podvrgnut dodatnim analizama - objavio je kasno sinoć španski klub.

Ovo je jako loša vest i za reprezentaciju Hrvatske pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, pošto je Budimir daleko najefikasniji hrvatski napadač ove sezone sa 16 golova na 30 mečeva za tim iz Pamplone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading