HRVATI JUNAČINE, A BEŽE KAO OPARENI: Da su se trkali bili bi brži od Bolta

Autor:

Sport

04.04.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Dinama i Hajduka imali dodatni trening posle meča, a kondicioni treneri bili su pripadnici "Torcide".

HRVATI JUNAČINE, A BEŽE KAO OPARENI: Da su se trkali bili bi brži od Bolta

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Dinama savladali su Hajduk na Poljudu sa 1:0 u polufinalu Kupa Hrvatske i tako ostavili ponos Splita praktično bez šansi da se bore za trofej ove sezone jer im je i titula daleko. Nezadovolji takvim ishodom, pripadnici "Torcide" su posle meča upali na teren da bi iskazali svoje nezadovoljstvo, a usput su bes iskalili na svoj stadionu lomeći stolice.

Foto: www.profimedia.rs

Policija zavodila red

Bilo je svima jasno da su meta kritika fudbaleri Hajduka, ali su se i gosti iz Zagreba dali u beg prema svlačionici. Iako često tvrde da su junačine i da bi smeli da se pobiju sa svakim, Hrvati su još jednom dokazali da su šampioni, ali u bežanju. Kako je sve to izgledalo najbolje je dočarao trener "modrih" Sergej Jakirović priznao.

Foto: www.profimedia.rs

Huligani na terenu

 

- Da su nam merili brzinu trčanja, bilo bi to preko 35 km/h, meni je skoro otišla zadnja loža. Nikome od nas ništa se nije dogodilo - rekao je Jakirović posle utakmice.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Torcidaši lomili na svom stadionu

Ako su stvarno postigli ovakve brzine, fudbaleri Dinama bi slobodno mogli da se prebace na atletiku, kada im fudbal već ne ide od noge. Naime, sa takvom brzinom ozbiljno bi mogli da pariraju najboljim sprinterima u istoriji, pa i onom najbolje Juseinu Boltu. Jamajkanac je postavljajući svetski rekord na 100 metara trčao tek nešto malo brže.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Munja: Jusein Bolt

Međutim, nisu svi Hrvati bili kukavice, a jedan od njih se šetao kao da je na splitskoj rivi i kao da se ništa ne dešava. Bruno Petković se toliko lagano šetao ka svlačionici da su čak i policajci morali da ga požuruju. Pritom se on jedini vratio pred bed blu bojse i obratio im se preko mikrofona.

- Hvala vam na podršci i hvala na svemu. Napolju je puno ranjenih, policija moli da sad i mi ne provociramo i da ne razgovara s vama cela ekipa. Hvala na svemu, pobedili smo, nastavićemo i dalje, vidimo se u nedelju na Maksimiru - rekao je prvotimac Dinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading