POZNAT KLOPOV NASLEDNIK U LIVERPULU! Evo ko je novi NEOČEKIVANI trener "redsa"!

Autor:

Sport

31.03.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je poznato.

POZNAT KLOPOV NASLEDNIK U LIVERPULU! Evo ko je novi NEOČEKIVANI trener "redsa"!

Foto: Tanjug/AP

Amorim prelazi u Liverpul?

Portugalski stručnjak Ruben Amorim, trenutni trener Sportinga, navodno će sesti na trenersko kormilo Liverpula u narednoj sezoni. Ova vest dolazi nakon što je poznato da će Jirgen Klop napustiti klub sa "Enfilda" nakon devet godina. Amorim se dugo nalazio u užem krugu kandidata za ovu poziciju, zajedno sa Roberto De Zerbijem iz Brajtona, ali iako se činilo da je prednost data Ćabiju Alonsu, bivšem članu Liverpula i trenutnom šefu struke Bajera, on ipak neće biti novi trener Liverpula. Alonso je odlučio da još jednu sezonu provede u Leverkuzenu, što je navelo čelnike Liverpula da se okrenu alternativama.

Amorim fokusiran na osvajanje duple krune u Portugaliji


Pre nego što preuzme vođstvo u Liverpulu, Amorim će se fokusirati na osvajanje duple krune u Portugaliji sa ekipom Sportinga. Njegov tim trenutno drži prvo mesto sa poenom više i utakmicom manje u odnosu na Benfiku. Takođe, Sporting se bori za ulazak u finale nacionalnog Kupa, nakon što je slavio rezultatom 2:1 u prvom polufinalnom duelu protiv gradskog rivala.

Očekuje se da će odluka o prelasku u Liverpul biti zvanično potvrđena nakon završetka sezone u Portugaliji. Amorim je već saopštio svoju odluku najbližim ljudima i saradnicima, a portugalski mediji prenose da je njegov dolazak na "Enfild" gotova stvar. Navijači Liverpula sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Amorim snaći na klupi njihovog voljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading