KARPIN S NAJJAČIM ADUTIMA ČEKA "ORLOVE"! Rusi objavili MOĆAN SPISAK za Srbiju!

Autor:

Sport

11.03.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra 21. marta u Moskvi.

KARPIN S NAJJAČIM ADUTIMA ČEKA "ORLOVE"! Rusi objavili MOĆAN SPISAK za Srbiju!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije, Valerij Karpin, objavio je konačan spisak igrača koji će obući dres "zbornaje komande" na predstojećem prijateljskom meču protiv Srbije.

Na spisku se nalaze igrači iz najboljih ruskih klubova, ali i nekoliko zvezda koje igraju u inostranstvu, poput Aleksandra Golovina, kapitena reprezentacije i člana Monaka, kao i Alekseja Mirančuka, Arsena Zaharjana, Dalera Kuzjajeva i Andreja Lunjeva.

Srbija se takođe priprema za niz prijateljskih utakmica, uključujući mečeve sa Rusijom (21. marta), Kiprom četiri dana kasnije, kao i za junske duele protiv Austrije (4.) i Švedskom (8.). Posebno za taj duel je zanimljivo što će se od fudbala i zvanično oprostiti Zlatan Ibrahimović, što dodatno podiže interesovanje za mečeve "orlova".

Republika

Foto: Tanjug/AP

reprezentativsi Rusije

U međuvremenu je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi odlučio da koriguje prvobitni spisak koji je danas objavio, pa je nešto kasnije na njega uvrstio štopera moskovskog Spartaka Srđana Babića.

Strelac istorijskog gola za "orlove" protiv Bugarske u remiju na leskovačkom stadionu (2:2) dobio je priliku da bude deo ekipe i konkurisaće za mesto u startnoj jedanaestorici za poslednje pripreme pred Evropsko prvenstvo ovog leta u Nemačkoj.

Srbija je, podsetimo, na šampionatu Evrope u C Grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a takmičenje otvara mečom protiv finaliste prethodnog EVRA "Gordog albiona".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading